D5+ je pametni sat za “modne mačke”

Od davnina je poznato da muškarci vole nositi dobre satove, iz tog razloga neki se proizvođači odlučuju upravo za to.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 26.09.2016. / 20:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Odmah na prvi pogled, D5+ izgleda vrlo atraktivno i iz daleka se vidi da je to sat namijenjen muškarcima. Osim što izgleda profinjeno i elegantno, D5+ je sat koji obiluje dobrim performansama, pa tako ima čak 1GB RAM-a i 8GB interne memorije, a sve to pogoni Android operativni sustav. Ekran je okrugli dijagonale 1.3 inča, a ispod njega se nalazi četverojezgreni procesor 1.3GHz. Uređaj podržava i SIM karticu, tako ga možete koristiti potpuno nezavisno o pametnom telefonu.

Cijeli sat je izrađen od nehrđajućeg čelika, što mu daje posebnu čvrstoću. Tu je i GPS za one koji vole zalutati ili često putuju u nepoznate krajeve, dok kondiciju možete održavati uz praćenje svih tjelesnih parametara. S obzirom da ovaj sat nudi dosta toga, samim time je i cijena “paprenija”, a pod tim mislimo 110 dolara, odnosno nešto više od 700 kuna.

Doduše, zahvaljujući Androidu, D5+ nudi gotovo neograničene mogućnosti, jer možete skidati različite aplikacije koje možete sasvim normalno koristiti i na satu.

Više informacija nalazi se na ovom linku, a ukoliko patite više na modu, možda bi vam ovaj sat dobro došao na zglobu jedne ruke.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti