Da, ovo je soba s Ferrarijevim F1 bolidima u kojoj možete spavati

Za one koji si to mogu priuštiti, Ferrari i Airbnb nude priliku na koju se teško može samo odmahnuti rukom.

Branimir Vorša | 06.05.2024. / 12:22

Ferrari soba za spavanje u Ferrarijevom muzeju
Ferrari soba za spavanje u Ferrarijevom muzeju (Foto: Airbnb)

U želji za davanjem iskustva skrojenog za Ferrarijeve entuzijaste, Ferrari Museum i Airbnb organizirali su izvanrednu priliku, tempiranu uz Veliku nagradu Italije Formule 1. Na čelu s Marcom Genéom, poznatim vozačem F1 i ambasadorom Ferrarijevog brenda, goste čeka ekskluzivna poslastica, uključujući i uzbudljive krugove oko staze Fiorano na Ferrariju 296 GTB.

Ferrari Rasprodani do 2026. godine: Ako želite kupiti Ferrari, nemate sreće

Užitak se proteže i na objedovanje u Cavallinu, povijesnom restoranu koji je pokrenuo sam Enzo Ferrari. Svaki kutak pripovijeda priče o Ferrarijevoj slavi, s Enzovom prisutnošću opipljivom u svakom artefaktu.

Iskustvo je istaknuto na dan utrke, gdje VIP ulaznice otvaraju pristup za VN Italije i Ferrarijevom unutrašnjem svetištu unutar njihovog boksa, što je nedvojbeno uzbudljiv spektakl.

Međutim, privlačnost smještaja obojena je i daškom nadrealnog. Smješteni unutar muzeja, gosti se nalaze u sobi koja odražava scenu iz filma Davida Cronenberga. Ovdje središnje mjesto zauzima kružni krevet, koji podsjeća na Ferrarijeva sjedala, okružen kolekcijom bolida Formule 1, čija je impozantna prisutnost dodatno naglašena posebnim osvjetljenjem.

Ferrari Šef Ferrarija već se provozao u njihovu prvom električnom automobilu

Dok točan trošak i buduća dostupnost ostaju neotkriveni, rezervacije su već počele, obećavajući entuzijastima neusporediv susret s Ferrarijevim nasljeđem. Za one koji su zarobljeni Ferrarijevom privlačnošću i koji imaju (vrlo vjerojatno) dubok džep, to je prilika da u potpunosti urone u njegovu bit na svojevrsnom hodočašću za istinske ljubitelje ove kompanije.

Izvor: The Drive
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti