Davorin Štetner novi predsjednik hrvatske mreže poslovnih anđela - CRANE

Krovna hrvatska organizacija poslovnih anđela održala je redovnu skupštinu na kojoj je na dvogodišnji mandat izabrano novo vodstvo.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.03.2015. / 11:04

Davorin Štetner novi predsjednik hrvatske mreže poslovnih anđela - CRANE

Krovna hrvatska organizacija poslovnih anđela održala je redovnu skupštinu na kojoj je na dvogodišnji mandat izabrano novo vodstvo. Dosadašnji član Upravnog odbora Davorin Štetner izabran je za predsjednika dok su Saša Cvetojević, Hrvoje Prpić, Mihovil Barančić te novopridošli član Damir Mujić izabrani u Upravni odbor CRANE-a.

Dugogodišnjem tajniku udruženja – Daliboru Čveku potvrđen je i novi period obnašanja dužnosti. Sve odluke skupština je prihvatila jednoglasno.

Za one manje upućene, CRANE je krovno hrvatsko udruženje poslovnih anđela kojeg čine mnogi poznati poduzetnici i investitori. Članovi CRANE-a proteklih su godina investirali više od 20 milijuna kuna u hrvatske tvrtke i start-upove. Članovi udruženja sudionici su gotovo svih poduzetničkih konferencija, a aktivno sudjeluju i u mnogim radnim grupama raznih ministarstava u pripremi poduzetničkih programa i projekata.

„Velika mi je čast, ali i odgovornost što sam izabran na ovu dužnost. CRANE je udruženje koje okuplja vrhunske poduzetnike i investitore te je vrlo bitno za širenje poduzetničke klime u Hrvatskoj. U sljedećem periodu CRANE će pojačati svoje aktivnosti te suradnju s poduzetničkim inkubatorima, regionalnim i lokalnim jedinicama te institucijama. U Hrvatskoj ima mnogo kvalitetnih ideja, ali sama ideja je tek 1% uspjeha. Važno je promicati pravo poduzetništvo kako bi se investicijska klima promijenila te ćemo nastaviti jačati naš značaj i doprinos u zemlji i regiji.", istaknuo je Davorin Štetner, predsjednik hrvatske mreže poslovnih anđela CRANE.

"Nakon šest godina vođenja CRANE-a došlo je vrijeme i za mlađe snage koje moraju unesti novu energiju i snagu. Zadovoljan sam dosadašnjim radom udruženja, prepoznati smo kao važan faktor poduzetničkih aktivnosti te ćemo i dalje raditi na aktivnostima. ", izjavio je Mihovil Barančić – Član Upravnog odbora te dugogodišnji predsjednik CRANE-a 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti