Dinamo Zagreb najavio fan tokene koji će navijačima omogućiti pristup ekskluzivnom sadržaju

Kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači će dobiti priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim zanimljivim sadržajima i mogućnostima.

Martina Čizmić | 02.08.2021. / 14:19

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Navijači i ljubitelji nogometnog kluba Dinamo Zagreb uskoro će imati još jednu priliku za povezivanje s njime. Kako su priopćili iz GNK Dinamo, dogovorili su partnersku suradnju s globalnom platformom za povezivanje klubova i navijača - Socios.com.

Ističu kako će, kao prvi klub u Hrvatskoj i regiji koji je krenuo u suradnju s poznatom digitalnom platformom, uskoro predstaviti Dinamo Zagreb fan token.

Fan tokeni jedna su od digitalnih inovacija i zanimljivosti, utemeljeni na platformi Chiliz $CHZ, koji su sve više popularni u svijetu nogometa pa tako izazivaju veliko zanimanje nogometnih klubova, navijača, ali i šire javnosti. Navijači Dinama imat će priliku kupiti Dinamo Zagreb fan token koji će im otvoriti novi svijet u kontekstu povezivanja s klubom.

Iznimno smo ponosni i sretni što smo prvi na ovim prostorima u jednom ovakvom digitalnom partnerstvu koje će, prije svega, dodatno povezati klub i navijače. Dinamo već niz godina prati sve trendove, pogotovo u digitalnom svijetu, i uvijek s optimizmom i uzbuđenjem pristupamo svim novim inovacijama kojima se rado okrećemo. Radi se o globalno popularnoj platformi koju već od ranije koriste velikani poput Barcelone, Juventusa, PSG-a, Milana, Manchester Cityja, istaknula je Amra Peternel, članica Uprave GNK Dinamo te dodala kao aplikaciju Socios.com koristi više od 1,2 milijuna sportskih fanova diljem svijeta.

Kroz kupovinu jednog ili više Dinamo Zagreb fan tokena navijači će dobiti priliku za interakciju s klubom, kao i pristup raznim zanimljivim sadržajima i mogućnostima. Kako ističu iz kluba, neki ekskluzivni sadržaji vezani za Dinamo putem Socios.com platforme bit će dostupni samo vlasnicima Dinamo Zagreb Fan Tokena, kao što su glasovanje u određenim anketama i izborima, ekskluzivni sadržaji iz kluba i dodatne pogodnosti.

Sigurno da nam je čast biti dio tog društva i krenuti u suradnju s istaknutim partnerom Socios.com. Navijači će imati priliku kupiti Dinamo Zagreb fan token, a to će im omogućiti da dobiju uvid u ekskluzivne priče, mogućnost glasovanja i sudjelovanja u anketama koje će biti vezane za utakmice, igrače, sadržaje. Također, imat će pristup određenim pogodnostima, a dobit će i priliku da dožive neka posebna iskustva, poručila je Peternel.

Čast nam je izraziti dobrodošlicu GNK Dinamo i navijačima kluba u Socios.com zajednicu. Dinamo ovim partnerstvom postaje prva sportska organizacija iz Hrvatske koja će se priključiti elitnoj grupi naših partnera. Oduševljeni smo što ćemo na ovaj način dobiti priliku i za ulazak na jedno novo tržište uz nogometni klub koji je predvodnik digitalnih inovacija. Veselimo se što ćemo navijačima Dinama moći omogućiti da se pridruže velikoj digitalnoj navijačkoj zajednici na platformi Socios.com. Navijači Dinama moći će doživjeti neka posebna iskustva, sudjelovati u nagradnim natječajima, imati pristup ekskluzivnim sadržajima, natjecati se s drugim navijačima, komunicirati međusobno i još mnogo toga na našoj platformi Socios.com, istaknuo je Alexandre Dreyfus, CEO, Chiliz i Socios.com.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti