Ni jedna industrija nije u potpunosti mogla izbjeći dodir s tehnologijom. No, kako tehnologija utječe na uslužnu industriju kakva je turizam?

Upravo će na to pitanje odgovoriti online rasprava Combisa, treća u seriji DiscussIT. Pod nazivom 'Što se događa kada se turizam susretne s IT-em?', 12. svibnja točno u 12 sati, sudionici panela pokušat će odgovoriti na najčešće postavljana pitanja o ovoj temi. 

Otkrit će što sve tehnologija može učiniti kako bi unaprijedili turizam i kakva sezona je ispred nas. Što će najviše utjecati na nju i koji su prvi dojmovi predsezone? Postavit će se i pitanje o storytellingu u turizmu - kakvu priču sami sebi pričamo, kakvu priču pričamo turistima i imamo li uopće smisla za hospitality?

Dio rasprave okrenut je i budućnosti i pametnom turizmu. Što treba turist budućnosti, što očekujemo od ponude? Što sve treba biti pametno i na koji način? I za kraj, što je postalo must have na putovanjima?

O trendovima u turizmu i IT-u diskutirat će Josipa Jutt Ferlan, direktorica klastera Hiltonovih hotela u Zagrebu i direktorica društva Zagreb City Hotels, Daniela Gračan, redovita profesorica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu i predstojnica Zavoda za turizam, Marko Čižmek, član Uprave Valamar Riviera, Damir Mendica, član Uprave Plava Laguna d.d. i Goran Car, član Uprave i glavni direktor Combisa. Diskusijom moderira Joško Lokas.

Panel možete pratiti online preko YouTube i LinkedIn platformi, bez potrebne prethodne prijave.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju