Dosadio vam vaš wallpaper?Probajte Wallcast

Sigurno ste se našli u situaciji kada vam je vaš stari wallpaper dojadio, a nikako da pronađete nešto prigodno. Wallcast će upravo vaš zaslon računala pretvoriti u dinačnu galeriju slika.

Zimo Zimo Zimo | 19.01.2011. / 16:18

Dosadio vam vaš wallpaper?Probajte Wallcast

Sigurno ste se našli u situaciji kada vam je vaš stari wallpaper dojadio, a nikako da pronađete nešto prigodno. Wallcast će upravo vaš zaslon računala pretvoriti u dinamičnu galeriju slika.

Wallcast je aplikacija koja transformira vaš wallpaper na zaslonu u dinamičan kolaž fotografija na kojem se prikazuju vaše slike. Nekoliko puta dnevno vaše se slike automatski osvježavaju te vaš wallpaper postaje dinamično mjesto sa fotografijama po vašem izboru.

Ono što je odlično kod Wallcasta jest da možete dati vašu email adresu drugima koji mogu slati fotografije na vaš wallpaper. Jednom kada se registrirate, jednostavno dodajte minimalno 5 fotografija i instalirajte desktop aplikaciju. Po defaultu vaš će se ekran osvježavati svakih 3h, no postavke možete promijeniti po vašim željama.

Slike možete dodavati na tri različita načina. Prvi je da se logirate na walltcast.com i na meniju dodate fotografije. Drugi način je putem emaila, odnosno dodate fotografije u email i pošaljete ih na wallpaper email adresu, i treći način je putem iPhonea. Preuzmite aplikaciju Wallcast pomoću koje možete slati fotografije slikane vašim iPhoneom na vaš zaslon ili zaslon vaših prijatelja ili obitelji.

Uz vaše slike možete mijenjati i izgled vaše pozadine bilo to bambus, drvo, razne boje, koža ili nešto drugo. Još jedan u nizu odličnih i vrlo praktičnih alata za vaš desktop. Aplikacija je kompatabilna sa Windows i Mac OS X platformom.

Ako odlučite isprobati Wallcast javite nam u komentarima što mislite o ovoj aplikaciji.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti