Dva nova tableta iz Sonya S1 i S2

Sony je na jutrošnjem događanju u Tokyu predstavio dva nova Android 3.0 tableta veličine zaslona 9.4 odnosno 5.5 inča

Zimo Zimo Zimo | 26.04.2011. / 08:30

Dva nova tableta iz Sonya S1 i S2

Sony je na jutrošnjem događanju u Tokyu predstavio dva nova Android 3.0 tableta veličine zaslona 9.4 odnosno 5.5 inča.

Dva tableta, za različitu primjenu, dolaze sa Android 3.0 operativnim sistemom koji je ujedno i namijenjen uređajima većeg zaslona, posebno za tablet uređaje.

Oba uređaja su WiFi i WAN (3G/4G) kompatabilna, pa tako korisnici mogu s njima raditi sve što se sa modernim tabletima može, odnosno pregledavati web, mailove, gledati video, igrati se, čitati knjige iz Sonyevog servisa bilo gdje i bilo kada.

Sony S1 zaslona je veličine 9.4 inča i fokusiran je na Sonyev servis Qriocity te ima prednju i stražnju kameru. Dolazi sa Tegra 2SoC procesorom i prilagođenim panelom osjetljivim na dodir sa 'Swift' web preglednikom. S1 također omogućuje upravljanje na daljinu putem integriranog infrared porta, pa tako možete S1 koristiti kao daljinski za Sony opremu.

Sony S2 drugi je tablet koji je danas najavljen i ima dual-screen 5.5 inčni zaslon rezolucije 1024x480 piksela, Tegra 2SoC procesor i kameru. S2 više je prijenosni uređaj koji omogućuje pregled sadržaja na jednom zaslonu dok se tipke za upravljanje nalaze na drugom.

O Androidu 3.0 Honeycomb već smo pisali, no da se ukratko podsjetimo. Honeycomb ima novo tzv. 'Holographic' korisničko sučelje koje je dizajnirano iz početka i namijenjeno je uređajima sa većim zaslonima kao što su tableti.

Pogledajte galeriju slika i video ispod.

[imagebrowser id=7 rel='lightbox[%Sony S1 i S2%]']

Via Engadget

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti