Electrolux Design Lab 2011 [CONTEST]

Electrolux poziva sve studente i mlade industrijske dizajnere iz cijelog svijeta da se natječu za šestomjesečno plaćeno stažiranje

Zimo Zimo Nikola Jozić | 09.03.2011. / 13:33

Electrolux Design Lab 2011 [CONTEST]

Electrolux poziva sve studente i mlade industrijske dizajnere iz cijelog svijeta da se natječu za šestomjesečno plaćeno stažiranje u Electroluxovom Design Labu te novčanu nagradu u visini od 5.000€.

Tema natjecanja je Intelligent Mobility, gdje studenti koji se jave na natjecanje trebaju predstaviti svoje viđenje budućnosti u području korištenja kućanskih aparata. Traže se inovativna rješenja kod pripreme hrane, čišćenja i pranja suđa unutar i izvan domaćinstva.

Internacionalna porota poznatih dizajnera i stručnjaka odabrati će osam dizajnera koji će se natjecati u finalu. Prva nagrada je 5000€ + šestomjesečni staž u globalnom Electrolux dizajn centru. Druga nagrada je 3000€, a treća 2000€. Kranji rok za predaju dizajna je 1. svibnja 2011.

Na prošlogodišnje natjecanje prijavilo se 1300 dizajnera, publicitet je privukao oko 190 milijuna gledatelja, a glavnu je nagradu osvojio dizajner iz Indije, Peter Alwin sa svojim izumom za kuhanje.

Konceptni modeli će biti predstavljeni cijelom svijetu na svjetskoj Electroluxovoj turneji. Pogledajte ovogodišnji video Henrika Otto, šefa globanog dizajna u Electroluxu koji ujedno objašnjava gdje se prijaviti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti