Evo što mi slušamo na Deezeru ovaj mjesec!

U novu godinu ušli smo uz dobru glazbu, stoga smo odlučili za vas izdvojiti nekoliko, prema nama, najboljih albuma i singlova koje možete preslušati na Deezeru!

Zimo Zimo Danijel Levatić | 16.01.2014. / 11:00

Evo što mi slušamo na Deezeru ovaj mjesec!

U novu godinu ušli smo uz dobru glazbu, stoga smo odlučili za vas izdvojiti nekoliko, prema nama, najboljih albuma i singlova koje možete preslušati na Deezeru!

Albumi:

EROS RAMAZZOTTI - Noi Due

Prošlo je 29 godina od Erosovog prvog albuma Cuori agitati i njegovog pohoda na svjetsku glazbenu scenu. Novo delux izdanje njegovog dvanaestog album Noi donosi 17 studijskih pjesama i 19 live snimki. Na albumu ima izuzetno zanimljivih gostovanja, a to su Andy Garcia, Nicole Scherzinger ili belgijska grupa Hooverphonic.

BEYONCÉ - Beyoncé

Beyoncé i njezin peti studijski album ne treba posebno predstavljati. Ako ste propustili ovo izdanje sada je pravi trenutak da to ispravite i saznate pravi razlog zašto se toliko pozitivne prašine diglo upravo zbog ovog albuma.

Singlovi:

THE CRYSTAL METHOD - Over it (feat. Dia Frampton)

Iz Las Vegasa, grada koji nikada ne spava dolaze Ken Jordan i Scott Kirkland. Njihov peti studijski album The Crystal Method najavljen je još u ljeto 2013., no morali smo ga čekati do siječnja 2014. Album najavljuju singlom Over it, na kojem svoje vokalne sposobnosti predstavlja Dia Frampton.

AVRIL LAVIGNE - How You Remind Me

Avril Lavigne je obradila veliki hit grupe Nickelback i pjesmu je posvetila ni više ni manje suprugu Chadu Kroegeru (Nickelback). Novi studijski album Avril Lavigne objavila je u studenom prošle godine, a većinu pjesama potpisuje zajedno s Chadom Kroegerom, koji gostuje u pjesmi Let Me Go, dok joj se u pjesmi Bad Girl pridružio Marylin Manson.

MIKKY EKKO - Disappear

Mladi američki autor i producent John Stephen Sudduth, javnosti je postao poznat po suradnji s Rihannom na singlu Stay, a također ga je ugostio i David Guetta na pjesmi One Voice. Mikky Ekko je do sada objavio nekoliko solo singlova, a 2014. bi mogla biti njegova godina.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti