Evolucija Googlea prikazana u šest minuta [VIDEO]

Google ne treba posebno predstavljati. Svi znamo njegovu misiju, a to je da traženje određenih pojmova bude čim jednostavnije i brže i to rade dobro.

Zimo Zimo Zimo | 28.11.2011. / 20:01

Evolucija Googlea prikazana u šest minuta [VIDEO]

Google ne treba posebno predstavljati. Svi znamo njegovu misiju, a to je da traženje određenih pojmova bude čim jednostavnije i brže.

Na svom je blogu Google objavio evoluciju svog servisa od početka pa sve do onoga što nas tek čeka. U ovoj sažetoj povijesti istaknuti su svi važni događaji koji su se dogodili od 1998. od kada je pokrenuta ova revolucionarna tražilica.

Zanimljiv je podatak da Google na godišnjoj razini objavi preko 500 unaprijeđenja, što je zaista velika brojka, istaknuo je Ben Gomes na blogu.

Za one koji žele dublje zaviriti u način kako se razvijao Google, video će prikazati neke od najvažnijih trendova kao što su univerzalni rezultati, odnosno oni koji prikazuju rezultate kao što su slike, videi, novosti, itd., brzi odgovori, jer Google nam osim linkova prikazuje i odgovore na pitanja raznih tema, rezultate sportskih događanja, vrijeme, a možete vidjeti i kakvu nam Google sprema budućnost, odnosno kako se razvijaju brži načini pretraživanja poput Google Instant ili Voice Search.

Evo kako je sve krenulo i kako se razvijalo.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti