Facebook navodno razvija konkurenta Flipboardu zvanog Paper

Facebook navodno već duže vrijeme razvija agregator vijesti nalik Flipboardu koji bi mogao osvanuti kao zasebna mobilna aplikacija ili web aplikacija prilagođena za čitanje na mobilnim uređajima.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 15.01.2014. / 12:16

Facebook navodno razvija konkurenta Flipboardu zvanog Paper

Facebook navodno već duže vrijeme razvija agregator vijesti nalik Flipboardu koji bi mogao osvanuti kao zasebna mobilna aplikacija ili web aplikacija prilagođena za čitanje na mobilnim uređajima.

Recode piše kako bi Facebook ovu aplikaciju mogao objaviti već krajem siječnja, no taj bi se termin mogao pomaknuti s obzirom da nema službenih najava. 

Projekt Reader započeo je prije nekoliko godina kao ideja koja bi u potpunosti promijenila news feed, no nakon nekoliko odgađanja projekt je stavljen na čekanje. Ovaj projekt direktno nadzire Chris Cox, potpredsjednik za proizvode, a navodno je direktno uključen i sam Zuckerberg.

Za sada nam preostaje samo čekanje da vidimo hoće li Facebook objaviti ‘Paper’ i tako ponuditi nešto sasvim novo. Također, postavlja se pitanje i hoće li to korisnici prihvatiti, jer znamo kako je bilo nekoliko većih promjena koje nikad nisu zaživjele.

Foto Flickr

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti