Ukoliko imate stranicu baziranu na WordPress platformi, vjerojatno imate i Facebook fan stranicu, pa će vam tako posao olakšati novi plugin iz Facebooka.

Naime, kako su objavili na svom blogu, korisnici WordPress platforme - koju čini oko 16.6 posto weba - od sada mogu na vrlo lagan način integrirati Facebookove značajke.

No, Facebook for WordPress plugin nudi puno više od toga. Na vrlo jednostavan način možete objavljivati postove na Facebookov Timeline autora svaki puta kada se objavi novi post ili stranica. Nadalje, moguće je tagirati prijatelje ili Facebook stranice odmah kada kreirate vaš post, što znači da će taj određeni post biti objavljen na stranici spomenutih, a moguće je vrlo lagano ugraditi Facebook komentare s potpunom SEO podrškom kao i integrirati Open Graph Protocol.

Ukoliko želite da se na vašem sidebaru pojavi što vaši prijatelji čitaju, pomoću Recommendation bar widgeta možete na vašu stranicu smjestiti sadržaj kojeg ljudi mogu lajkati, čitati nakon čega će se isti pojaviti na njihovom timelineu.

Također, tu su i razne mogućnosti korištenje Widgeta, o čemu više možete pogledati na Facebookovom blogu, gdje je ujedno opisano kako možete sve postaviti. Sve u svemu, ovo je vrlo jednostavan način kako vaš WordPress blog može postati na više načina povezan s vašim Facebookom, bilo osobnim profilom ili fan stranicom.

Plugin možete preuzeti na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju