Facebook omogućio spajanje duplih Fan stranica

Facebook je omogućio spajanje više fan stranica istih naziva u jednu službenu kako bi sav sadržaj, likovi i checkinovi bili na jednom mjestu.f

Zimo Zimo Zimo | 02.08.2011. / 20:16

Facebook omogućio spajanje duplih Fan stranica

Facebook je omogućio spajanje više fan stranica istih naziva u jednu službenu kako bi sav sadržaj, likovi i checkinovi bili na jednom mjestu.

Novu mogućnost 'Merge' mogu koristiti samo administratori Fan stranica, dakle ukoliko postoji više fan stranica sa istim imenom, u mogućnosti ste ih spojiti u jednu službenu stranicu.

Proces ipak nije jednostavan. Ukoliko postoje Fan stranice sa identičnim imenom kao službena stranica koja se koristi, administratori su u mogućnosti poslati zahtjev za spajanje stranica Facebooku, nakon čega isti mora revidirati i odobriti jesu li stranice identične.

Administratori tako mogu spojiti do pet stranica, te mogu poslati nekoliko zahtjeva, nakon čega je Facebooku potrebno nekoliko dana da odobri isti, no pozor, stranice koje se spoje ne mogu se ponovo razdvojiti.

Ukoliko Facebook odobri spajanje stranica, svi fanovi i checkinovi ujediniti će se u službenu Fan stranicu, te će sadržaj službene stranice ostati nepromijenjen, dok će 'prebačeni' fanovi o tome biti obaviješteni, ukoliko to želite.

Facebook je ove mogućnosti spajanja objavio kako bi riješio problem različitih profila stranica sa istom namjerom, dakle sve korisnike bi stavio na jedno mjesto kako bi povećao interakciju sa fanovima. Inače, ponekad više istih stranica zna biti zbunjujuće pa će 'Merge' odlično doći administratorima stranica.

Stranice možete spojiti, odnosno poslati zahtjev Facebooku, tako da pod Fan stranicom otvorite uređivanje stranice gdje se na lijevoj strani nalazi 'Resources', pa tako nakon što kliknite na taj izbor s desne strane ćete vidjeti 'Merge duplicate pages'.

Grupe ili profili ne mogu se spajati sa drugim Facebook stranicama, piše na Facebook Help stranici, gdje možete pročitati sve što trebate znati o spajanju stranica.

Hvala Darku Mitroviću na linku!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti