Facebook sljedeći tjedan uvodi video oglase

Kao što se već mjesecima nagađa, izgleda kako je potvrđeno da Facebookovi video oglasi koji se automatski reproduciraju stižu već sljedeći tjedan, prenosi WSJ.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 17.12.2013. / 08:59

Facebook sljedeći tjedan uvodi video oglase

Kao što se već mjesecima nagađa, izgleda kako Facebookovi video oglasi koji se automatski reproduciraju stižu već sljedeći tjedan, prenosi WSJ.

Video koji se automatski pokreće nije nikakva novost, pa tako Vine od samog početka ima te mogućnosti a i Instagram je prilikom svog uvođenja videa napravio isti korak. Sada očito Facebook želi i svojim korisnicima ugurati ovakve oglase ne news feed.

Iako za sada nije još ništa službeno potvrđeno, nagađa se kako će ovi oglasi trajati maksimalno 15 sekundi, te kako bi filmski studio Lions Gate mogao biti među prvima koji će koristiti ovu vrstu oglasa kako bi promovirao svoje nove filmove.

Dobro za korisnike je to što mogu samo proći kroz te reklame da ih ne pogledaju, no video koji se sam pokrene svakako će privući pažnju korisnika ove društvene mreže. 

Za kraj spomenimo da će se ove video reklame pojavljivati i korisnicima na mobilnim uređajima i na desktop računalima. Na ovom linku možete pogledati video kako će to izgledati.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti