Facebook unaprijedio ugrađivanje postova koji se od sada brže učitavaju

Ugrađivanje sadržaja s Facebooka na blogove i portala nikad nije zaživjelo kao što je to slučaj s ugrađivanjem tvitova, no ova nova unaprjeđenja mogla bi potaknuti novinare i blogere da se češće koriste ovim alatom.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.06.2014. / 08:32

Facebook unaprijedio ugrađivanje postova koji se od sada brže učitavaju

Ugrađivanje sadržaja s Facebooka na blogove i portala nikad nije zaživjelo kao što je to slučaj s ugrađivanjem tvitova, no ova nova unaprjeđenja mogla bi potaknuti novinare i blogere da se češće koriste ovim alatom.

Danas su iz kompanije objavili kako je ugrađivanje postova dobilo nadogradnju, pa ćete tako ugranjda javnog posta s Facebooka u vašu stranicu biti kvalitetnija s naglasakom naravno na sam vizual. Također, postovi se sada učitavaju brže, a može se podesiti i širina kako bi vam se post bolje uklopio u stranicu.

Slika je od sada gore, dok su ispod nje tekst, lajkovi, komentari i gumb za like same stranice, no čini se kako nismo svi još dobili ove nove mogućnosti, pa tako možete ispod vidjeti kako je Like gumb još uvijek iznad slike, te kako je širina za sada fiksna.

Brže učitavanje moglo bi potaknuti ljude da češće ugrađuju postove u svoje stranice, što je naravno Facebooku od velikog interesa jer samim time vraća korisnike na svoju stranicu, gdje se prikazuju oglasi.

Ugraditi post možete tako da kliknete na “Embed Post” i odaberete širinu, kopirate kod i stavite ga u vaš post. Nešto više informacija možete potražiti na službenim stranicama Facebooka.

 
Post by Zimo.
Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti