Facebook uvodi nove promjene

Facebook nastavlja testiranja na promjeni načina kako se objavljuju vaši status-update za korisnike i stranice. Prva stvar koju ćete primjetiti je novi format, pa tako umjesto do sada jednog načina status-update-a sa opcijom za dodavanje, imat ćete više načina.

Zimo Zimo Zimo | 30.09.2010. / 10:42

Facebook uvodi nove promjene

Facebook nastavlja testiranja na promjeni načina kako se objavljuju vaši status-update za korisnike i stranice.  Prva stvar koju ćete primjetiti je novi format, pa tako umjesto do sada jednog načina status-update-a sa opcijom za dodavanje, imat ćete više načina.


Do sad ste mogli objavljivati vaše statuse dodavajući slike, video, događaje, poveznice i vaš feed je izgledao ovako:

Current format for Facebook status updates

Novi format će sadržavati nove značajke i izgledati će ovako:

New format for Facebook posts.

Postavke za privatnost biti će dobro istaknute, pa ćete tako pri odabiru posta koji želite poslati, vaše opcije za privatnost biti istaknute s desne strane kako bi vas podsjetile tko će vidjeti vašu objavu.

Privacy Settings

Novost je i automatsko ispunjavanje koje radi na principu Facebook 'Traži' opcije. Kada ćete pisati vaše postove, Facebook će pokušati pronaći što želite upisati (korisnike ili stranice).

Auto-fill

Facebook pitanja su nova opcija koja je zadnjih mjeseci u testiranju, te bi kroz nekoliko tjedana trebala biti omogućena za US, a kasnije i za Europu. 'Pitanja' se prikazuju svima, stoga postavke za privatnost, smještene odmah pokraj pisanja posta, podsjećaju vas da ne zaboravite na njih - velika prednost u ovom slučaju.

Slično auto ispunjavanju kod statusa koji smo naveli malo prije, i 'Pitanja' koriste ovu značajku, pa tako korisnici mogu postavljati svoja pitanja, ili diskutirati o pitanjima koja su već postavljena.

Facebook Questions

Facebook Questions

Što mislite o novim načinima za dijeljnje vaših sadržaja? Privatnost?

Via [SocialmediaToday]

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti