Flickr od sada ima novi dizajn, 1TB besplatnog prostora i novu Android aplikaciju

Flickr od sada izgleda ljepše, preglednije i osim toga dolazi s besplatnih 1TB prostora te je moguće uploadati video u trajanju od 3min rezolucije 1080p HD.

Zimo Zimo Saša Fišter | 21.05.2013. / 07:53

Flickr od sada ima novi dizajn, 1TB besplatnog prostora i novu Android aplikaciju

Izgleda da se Yahoo opasno bacio na posao. Nakon što su jučer potvrdili akviziciju Tumblra, danas je objavljen poputno novi izgled Flickra koji od sada dolazi s 1TB prostora za vaše slike i to poputno besplatno.

Flickr mrvicu dizajnom podsjeća na Flipboard, no kada uđete malo dublje u servis shvatit ćete kako je ipak sve drugačije. Slike su predivne bez kompresije u rezoluciji u kojoj ih uploadate. Kako bi bolje shvatili koliko je zapravo 1TB prostora uzmimo za primjer da možete staviti slike koje ste uslikali svakih sat vremena 40 godina vašeg života — dovoljno zar ne?

Od sada Flickr će korisnicima omogućiti i upload videa u 1080p HD maksimalnog trajanja 3 minute, a možete staviti koliko vam stane u prije spomenutih 1TB.

Kako se svije kreće prema mobilnom, Yahoo inače vlasnik Flickra, svjestan je da su za to potrebne aplikacije pa je tako ista za iPhone već vani od prosinca prošle godine, dok je sada objavljena i Android aplikacija čime se širi spektar korisnika koji će Flickru pristupati s mobilnih uređaja.

Vratimo se još malo na početak priče, Flickr od sada ima još jednostavniji slideshow, koji će ispričati priču iz vaših slika. Novi Flickr već je online i možete ga isprobati, pregledati, pogledati i početi prebacivati vašu galeriju slika na isti.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti