Fotograf koji je snimio NLO kako uništava američku nuklearnu raketu u letu priznao: "Sudjelovao sam u zataškavanju. To je bio najvažniji događaj u povijesti čovječanstva"

U SAD-u je u utorak održana konferencija za medije na kojoj su iznesena posve nova i nevjerojatna svjedočanstva, među kojima i ono fotografa američkog ratnog zrakoplovstva, koji tvrdi da je bio dijelom zataškavanja postojanja NLO-a.

Branimir Vorša | 20.10.2021. / 11:35

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Prije same konferencije za medije umirovljeni kapetan američkog ratnog zrakoplovstva Robert Salas izrazio je nadu da će američka vojska "dati svoj komentar te konačno početi izlaziti u susret javnosti i odgovarati na pitanja o incidentima" o kojima su on i njegovi kolege govorili na samoj konferenciji. Salas, koji je sad dio organizacije Paradigm Research Group, zajedno je s drugim kolegama govorio o tome kako izvanzemaljci ometaju nuklearna testiranja.

Dr. Robert Jacobs, koji je vodio tim fotografa koji su pratili rana američka nuklearna testiranja, na konferenciji za medije je priznao da je sudjelovao u zataškavanju izvanzemaljskog miješanja u nuklearna testiranja u sklopu američkog ratnog zrakoplovstva.

Slika nije dostupna Kontroverzni znanstvenik s Harvarda predvodi tim koji će tragati za tragovima izvanzemaljske tehnologije, ali i NLO-ima

Jacobs je otkrio da je u ranim 60-im godinama proteklog stoljeća nadzirao tim znanstvenika koji su fotografirali lansiranja nuklearnih raketa jer je tad, kako je sam rekao, često bio slučaj da te rakete zakažu i eksplodiraju na samoj lansirnoj rampi. Detaljne fotografije znanstvenicima su pomagale u otkrivanju uzroka.

Jacobs je rekao da su koristili filmsku kameru ultravisoke rezolucije kako bi 14. rujna 1964. napravili fotografije rakete koja se kreće brzinom do 12.800 km/h i koja je opremljena radarskim mamcima, kako bi na taj način ometala sovjetske radare u praćenju putanje rakete.

Nakon testiranja pozvan je u ured svojeg zapovjednika, bojnika Florenzea J. Mansmanna, koji je od njega zahtijevao da mu prizna je li na bilo koji način preinačio snimku testiranja.

Prema Jacobsovim tvrdnjama, NLO u obliku letećeg tanjura mogao se vidjeti u usporenoj snimci kako kruži oko lažne bojne glave projektila koja se kretala velikom brzinom te je gađa usko fokusiranim laserskim zrakama.

Slika nije dostupna Godinama trpio omalovažavanja i uvrede, no dočekao je istinu oko NLO-a koji je svijetu otvorio oči: Bivši američki vojnik traži ispriku Pentagona

Jacobs je rekao kako mu je zapovjednik naredio da ostane tiho u vezi s tim incidentom, što je on i činio punih 17 godina. Nakon 17 godina priču je prvi put ispričao za jednu kasnovečernju radijsku emisiju.

Vjeruje da američka vlada još uvijek čuva snimku njegova tima fotografa te vjeruje da je treba javno objaviti, s obzirom na to da je to najvažniji događaj u povijesti čovječanstva.

Na istoj konferenciji umirovljeni kapetan Salas tvrdio je da je njegova jedinica svjedočila ogromnom NLO-u koji je uništio deset aktivnih nuklearnih raketa u tajnoj bazi u američkoj saveznoj državi Montana prije 50 godina. On tvrdi da je simultano gašenje tih raketa bilo nemoguće, jer je tih deset projektila Minuteman bilo kontrolirano odvojenim sustavima.

Slika nije dostupna Lete li iznad SAD-a NLO-i? Američka radna skupina objavila dugo očekivano izvješće: "Predstavljaju prijetnju nacionalnoj sigurnosti"

Unatoč tome, Salas i njegov zapovjednik morali su potpisati dokument u kojem su se zakleli da nikad neće govoriti o tom incidentu.

Ipak, otkako je Pentagon i službeno pokrenuo istragu oko NLO-a, debata na tu temu postala je ozbiljna politička tema u SAD-u.

Izvor: Sputnik/Daily Star

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti