Foursquare 3.0 stigao i za BlackBerry

Svi korisnici BlackBerrya i zaljubljenici u servis lokacijskih usluga, stigle su dobre vijesti, odnosno nova verzija ove aplikacije za vaš mobitel.

Zimo Zimo Zimo | 19.07.2011. / 20:04

Foursquare 3.0 stigao i za BlackBerry

Svi korisnici BlackBerrya i zaljubljenici u servis lokacijskih usluga foursquare, stigle su dobre vijesti, odnosno nova verzija ove aplikacije za vaš mobitel.

Foursquare za BlackBerry ima mnogo novih značajka, a prva koju ćete primijetiti je novo sučelje koje je od sada jednostavnije, pa tako sada možete na njemu pronaći sve od check-ina pa do liste vaših prijatelja.

Explore, značajka koja služi za pronalaženje raznog sadržaja prema vašim kriterijima, omogućuje vam jednostavnije snalaženje na mjestima gdje se nalazite, pa tako možete pronaći najbliže barove, restorane ili Specials.

Iz Foursquare kažu kako su naporno radili da bi i korisnicima BlackBerrya omogućili zabavnije korištenje njihove aplikacije, a nedavno je objavljena i nova verzija za AndroidiPhone i Windows Phone 7 uređaje.

Verziju za BlackBerry možete preuzeti odmah na ovom linku, a na blogu Foursquare istaknuto je kako uskoro dolazi i BBM integracija, stoga isplati se čekati.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti