Twitter je postao snažna platforma na koju se svi nadovezuju, pokazuju to nove integracije u ovaj servis.

Osim Foursquarea, tu su i Amazon, AOL Video, Gowala, Meetup i Plancast jedni od novih društvenih servisa koji od sada svoje multimedijske sadržaje

prikazuju i kroz Twitter.

Nakon što je Twitter objavio novu verziju svoje društvene mreže na twitter.com, došle su i nove mogućnosti kao što su postanje slika ili videa na Twitter, a koje možete direktno pregledavati unutar njega samoga bez da odlazite sa Twittera.

Tako je Twitter već ranije 'dopustio' integraciju servisa trećih strana kao što su Blip.tv, Instagram, Slideshare i drugi, a prije toga omogućili su istu stvar za DailyBooth, iTunes, Ustream, YouTube i TwitPic.

Dakle, od sada, recimo korisnici Foursquarea moći će prilikom svog checkina vidjeti detalje na tweetu koji uključuje fotografiju, broj komentara i slike mjesta, mapu, te najbolje savjete. Ukoliko želite da vam se na Twitteru objavljuju statusi Foursquarea morate povezati ova dva profila, a ukoliko još to niste napravili, možete to učiniti ovdje.

Ukoliko imate Foursquare svakako pratite ZIMO za najbolje savjete lokacija u vašem gradu, te nas pratite na Twitteru za svježe informacije iz svijeta društvenih mreža.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju