IdejaX, nacionalni je festival oglašavanja kojeg organiziraju HURA i IAB, uz renomirane predavače poput Gary Vaynerchuka.

'IdejaX ima ambiciju prezentirati i odabrati najbolje kreativne marketinške radove u klasičnom i online oglašavanju u Hrvatskoj u prethodnoj godini.

Osim toga, festival će biti platforma za razmjenu ideja, iskustava i aktualnih marketinških trendova na europskoj i regionalnoj sceni' - ukratko je opisan ovaj festival.

Osim Gary Vaynerchuka, poznatog poduzetnika koji je slavu pridobio na svojem WineTV Libraryu uz pomoć društvenih mreža, na festivalu svoje će savjete djeliti Gerd Leonhard iz 'The Futures Agency i Helge Tennø iz Scandinavian Design grupe.

Festival se održava 26. i 27. svibnja u Zagrebu, a cijene kotizacija kreću se od 199kn za izložbeni i popratni program pa sve do 1.499,00 kn za pune kotizacije. Ukoliko ste student možete proći jeftinije.

Osim samog festivala i izvrsnih predvača, organizacijska ekipa IdejaX festivala organizirala je i nagradne igre za sve posjetitelje, a više o njima možete saznati na ovom linku.

Više o svemu možete pogledati na službenom webu festivala IdejaX, a u videu ispod možete pogledati vrlo energično i zabavno predavanje gurua društvenih mreža -- Garya Vaynerchuka. Vidimo se?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju