Gastrobit Grc Grupa, dio tvrtke Payten osvojila prestižnu nagradu za inovacije u plaćanju

Na dodjeli nagrada Zlatna Košarica 2020. Gastrobit Grc Grupa je za aplikaciju Grga osvojila Mastercard priznanje za inovacije u plaćanju.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 09.10.2020. / 15:41

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Na ovaj tjedan održanoj dodjeli nagrada Zlatna košarica 2020. Gastrobit Grc Grupa osvojila je Mastercard priznanje za inovacije u plaćanju za svoju mobilnu aplikaciju Grga, putem koje korisnici mogu naručivati, sakupljati bodove, plaćati i uživati u svom omiljenom lokalu na potpuno novi i jednostavniji način.

Aplikacija omogućuje brojne pogodnosti kako za korisnike tako i za vlasnike ugostiteljskih objekata. Na vrlo jednostavan način moguće je nagraditi gosta, uvesti kompletan loyalty program, platiti dio ili kompletnu narudžbu, podijeliti narudžbe na stolu po rundama i još mnogo više.

Prije nešto više od godinu dana uveli smo novost na hrvatsko ugostiteljsko tržište: aplikaciju Grga preko koje možete sa svog mobitela pogledati ponudu i cjenik te naručiti i platiti račun kreditnom karticom na brz i siguran način. Ponosan sam što su Mastercard i Ja Trgovac prepoznali naš trud i inovativnost aplikacije, rekao je Tomislav Copić, član Uprave Gastrobit Grc Grupe.

Aplikacija je napravljena koristeći znanje i iskustvo stečeno u više od 25 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu. Već sada je se može pronaći u stotinjak ugostiteljskih objekata diljem Republike Hrvatske te je u kratkom roku prikupila više od 11 000 aktivnih korisnika.

Korištenjem aplikacije korisnicima se pružaju mnoge dodatne pogodnosti, a osoblju se pojednostavljuje posao i omogućava pregled svih radnji na jednom mjestu. Potencijal cijeloga projekta prepoznao je i Mastercard te u suradnji s Gastrobit Grc Grupom omogućio brojne pogodnosti i nagrade korisnicima.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti