Glasajte i vi za hrvatski StartUp Agrivi na globalnoj konferenciji u Južnoj Koreji

U vremenima kada je Hrvatska uglavnom okovana negativizmom, sve što može pomoći razvoju našeg gospodarstva i prepoznatljivosti, zaslužuje apsolutnu podršku, Agrivi je svakako jedan od takvih projekata...

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 22.10.2014. / 12:53

Glasajte i vi za hrvatski StartUp Agrivi na globalnoj konferenciji u Južnoj Koreji

U vremenima kada je Hrvatska uglavnom okovana negativizmom, sve što može pomoći razvoju našeg gospodarstva i prepoznatljivosti, zaslužuje apsolutnu podršku, Agrivi je svakako jedan od takvih projekata...

Agrivi je hrvatski agri-tech StartUp čije proizvode koriste poljoprivrednici iz više od 30 zemalja, a sve s ciljem poboljšanja produktivnosti i i profitabilnosti proizvodnje. Ako se zna da je jedina vizija Agrivija promijeniti način proizvodnje hrane, onda je jasno kako je riječ o projektu koji je globalno potreban, činjenica da dolazi kao „hrvatskih ruku djelo“ dovoljan je razlog da svi zajedno podržimo ovaj StartUp. I to ne samo deklarativno, nego na vrlo konkretan način, jer Agrivi očekuje nastup na globalnom Startup natjecanju. Riječ je o World Startup Competition koje će se održati 24. studenog u Seoulu u Južnoj Koreji.

World Startup Competition natjecanje dio je Startup Nations Summita, globalne konferencije koja se održava u organizaciji Startup Korea, Dream Bank Foundation i Zaklade Kauffman te okuplja najbolje svjetske govornike i poduzetnike s ciljem predstavljanja najuspješnijih studija slučaja, međusobne razmjene ideja i znanja te povezivanja i umrežavanja. Ono što je kod ovog natjecanja posebno je način na koji se bira pobjednik, kojega, uz članove stručnog žirija biraju i glasovi „publike“. Glasovanje se može odraditi na ovom linku i to sve do 14. studenoga ove godine.

„Iznimno smo ponosni što imamo priliku predstavljati Hrvatsku na jednom ovako značajnom natjecanju. Natjecat ćemo se s najboljim startupovima iz svijeta, što znači da nam je konkurencija iznimno velika i jaka, no uvjereni smo u kvalitetu našeg projekta, a računamo i na podršku naših domaćih glasača. Pozivamo vas da glasujete za Agrivi i tako nam pomognete da pokažemo svijetu kako i Hrvatska, iako mala zemlja, ima velike ideje i odlične projekte.“ – izjavio je Matija Žulj, direktor tvrtke Agrivi. Uz sudjelovanje na ovom natjecanju, Agrivi očekuje još jedno, ne manje važno sučeljavanje s konkurentima iz cijelog svijega.

Riječ je o Pioneers Challengeu, austrijskom festivalu koji okuplja preko 2.500 poduzetnika i na kojem će se okupiti najpoznatiji svjetski govornici, startupovi i investitori. U ozbiljnoj konkurenciji iz čitavog svijeta koja je obuhvaćala preko 1000 prijavljenih startupova, Agrivi je ostvario odličan rezultat te je ušao u uži izbor od 50 startupova koji će imati priliku predstaviti se pred više od 250 ulagača 29. i 30. listopada u Beču.

Sve o ovom sjajnom projektu možete pročitati na službenim stranicama Agrivi, odnosno na Facebook stranici.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti