U svom tweetu, CNBC je prije sat vremena objavio kako će Facebook 22. rujna lansirati novi glazbeni servis, no detalji za sada nisu poznati.

Poznato je da će Facebook održati svoju developer konferenciju naziva f8 22. rujna, te se prije pričalo već o navodnoj suradnji između Facebooka i Spotifya, pa nas tako ne bi iznenadilo da Facebook objavio novi glazbeni servis.

U lipnju, piše TheNextWeb, haker imena Jeff Rose objavio je kako je naletio na text pod nazivom 'Vibes' koji usmjerava na stranicu naziva Music Download Dialog a koja bi mogla biti početak Facebookovog glazbenog servisa.

Sudeći prema riječima Rosea, znakovi u linku za preuzimanje Facebook Video aplikacije usmjeravaju na 'Facebook Vibes'.

'Video chat plugin koji se trenutno preuzima zove se peep. U neko dogledno vrijeme, čini se kako Facebook priprema još jednu aplikacija naziva Facebook Vibes. Pretražio sam stranicu da vidim o čemu se rad  i sve upućuje na to da se radi o neobjavljenoj Facebookovoj značajki koje će biti objavljena. Aplikacija 'Vibes' povezuje se sa dijalogom za preuzimanje glazbe unutar stranica, pa se može naslutiti kako će Facebook objaviti novi glazbeni servis. ', istaknuo je Rose.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju