Gledajte televiziju uz Iskon.TV player

Najnovija usluga koja dolazi iz Iskona jest mogućnost gledanja Iskon.TV-a na računalu i mobitelu.

Zimo Zimo Zimo | 03.02.2011. / 12:23

Gledajte televiziju uz Iskon.TV player

Najnovija usluga koja dolazi iz Iskona jest mogućnost gledanja Iskon.TV-a na računalu i mobitelu.

Ovu uslugu mogu koristiti samo korisnici Iskon.TV-a. Ukoliko imate Iskon.TV i želite gledati 6 programa uživo na računalu, morati ćete instalirati Flash player i naravno pristupiti računu putem korisničkog imena i lozinke.

Osim gledanja Iskon.TV-a na računalu moguće je isti gledati i na mobitelima sa Android ili iOS platformom. Imate li iPhone, iPod, iPad ili uređaj sa Androidom sve što morate jest posjetiti stranicu player.iskon.hr u vašem pregledniku. Na mobitelu je moguće programirati Iskon.Snimalicu i pregledavati Iskon.Videoteku.


Kako gledati?


U pregledniku ili mobitelu napišite www.player.iskon.hr i uživajte u TV programima. Iskon.TV dostupan je i na mobilnim uređajima unutar T-Mobile mreže, te se može gledati spojite li se na bilo koju Wi-Fi mrežu, što se i preporuča iz razloga što Iskon.TV prenosi velike količine podataka, a ne želite dobiti račun od 1,000kn, zar ne?

Ako želite isprobati Iskon.TV morate postati Iskonov korisnik, a više informacija o svemu možete pročitati na njihovim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti