Good Game Liftoff daruje 100 tisuća kuna mladom hrvatskom poduzetniku s najboljom poslovnom idejom

Nakon turnira Good Game Zagreb 2018, održanog u Jadran filmu sredinom svibnja, prikupljen je novčani fond od čak 100 tisuća kuna, a otići će u ruke mladom i poduzetnom kreativcu iz Hrvatske.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 09.08.2018. / 11:27

Good Game (Foto: Nika Gogo) (Foto: Nika Gogo)

Imate odličnu poslovnu ideju, proizvod ili projekt? Mlađi ste od 25 godina i spremni ste hrabro zakoračiti u poduzetnički svijet i pokrenuti vlastiti startup? Za sve one koji se pronalaze u ovim riječima stiže odlična vijest iz radionice Good Game!

Nakon turnira Good Game Zagreb 2018, održanog u Jadran filmu sredinom svibnja, prikupljen je novčani fond od čak 100 tisuća kuna, a otići će u ruke mladom i poduzetnom kreativcu iz Hrvatske koji će uvjeriti stručni žiri da je upravo njegova ideja najbolja. Pobjednik tog zanimljivog natjecanja doznat će se na posebnom donacijskom događanju Good Game Liftoff, 13. rujna 2018. godine u prostoru HUB385, a prijave za ovu jedinstvenu poslovnu priliku započele su i traju sve do kraja kolovoza.

Proljetno izdanje velikog gaming spektakla Good Game Zagreb 2018 okupilo je natjecatelje iz više od 30 kompanija iz Hrvatske, Srbije i Austrije, a bilo je to najveće i najatraktivnije izdanje u povijesti. Kako je riječ o humanitarnom turniru, prikupljeno je čak 100 tisuća kuna, a taj će iznos osvojiti poduzetnik s najoriginalnijom idejom, razrađenim poslovnim planom i strategijom.

Iza te zanimljive priče, ali i velikog gejmerskog spektakla stoji Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global. "Bit će nam veliko zadovoljstvo ako na ovaj način uspijemo pomoći pokrenuti novi Infinum, Nanobit, Bellabeat ili Rimac Automobile u njihovim prvim poslovnim koracima i poduzetničkim pothvatima. Pokušavamo uzdrmati status quo koji vlada na tržištu i pružiti priliku mladim, pametnim i sposobnim ljudima u stvaranju nove vrijednosti na ovim prostorima", poručio je Nikola Stolnik te je dodao: “Kako je domaća poduzetnička klima izuzetno nepovoljna i nepoticajna, želimo im omogućiti da svoje ideje pretvore u stvarnost, da pokrenu posao sa što manje rizika te im pružiti šansu za lokalni ili globalni uspjeh. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem naše službene stranice i uz našu malu pomoć, zakorače u novu budućnost!“

Donacijski projekt Good Game Liftoff sastoji se od faze prijava te samog završnog događaja u HUB385. Prijaviti se mogu studenti preddiplomskog, diplomskog i postdiplomskog studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) upisani u akademsku godinu 2017./2018. ili mladi poduzetnici do 25 godina s proizvodom ili uslugom u predinkubacijskoj, inkubacijskoj ili kasnijoj fazi razvoja, a to mogu učiniti na službenoj stranici, i to do 31. kolovoza. Važno je naglasiti da na jednom prijavljenom projektu može biti sudjelovati tim do maksimalno pet članova.

U sljedećoj fazi od svih prijavljenih projekata odabrat će se deset najboljih, a oni će ući u samo finale i dobiti priliku izložiti svoju ideju, predstaviti konkretnu strategiju i poslovni model pred deseteročlanim stručnim žirijem, 13. rujna u prostoru HUB385, kad će biti proglašen i pobjednik.

Stručni sud koji odlučuje o itekako značajnoj financijskoj injekciji čine redom uspješni poduzetnici i stručnjaci – Nenad Bakić, investitor i poduzetnik; Mate Rimac, CEO tvrtke Rimac Automobili; Martina Rizman Matić, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta; Lordan Kondić, direktor marketinga za privatne korisnike Vipneta; Hrvoje Balen, predsjednik uprave Algebre; Miran Pavić, CEO, Telegram Media Grupa; Ivan Brezak Brkan, osnivač i glavni urednik Netokracije; Tomislav Car, CEO i suosnivač tvrtke Infinum; Sergej Ivasović, marketing i PR menadžer tvrtke MSAN; te Nikola Stolnik, CEO tvrtke Good Game Global.

Sve one koji ispunjavaju zadane uvjete i koji su spremni na novo veliko životno poglavlje organizatori pozivaju da se svakako prijave jer će Good Game Liftoff možda upravo njima promijeniti život! Više informacija može se pronaći na službenoj internetskoj stranici Good Game Global i Facebook stranici, a za sva ostala pitanja potrebno se javiti na službeni e-mail.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti