GooPhone i LG prvi na svijetu nude triple-SIM pametne telefone

Za one kojima ni dvije SIM kartice, odnosno dual-SIM pametni telefoni nisu dovoljni, GooPhone i LG producirali su savršeno rješenje; prve mobilne telefone na svijetu u koje možete staviti tri SIM kartice.

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 05.08.2013. / 10:21

GooPhone i LG prvi na svijetu nude triple-SIM pametne telefone

Za one kojima ni dvije SIM kartice, odnosno dual-SIM pametni telefoni nisu dovoljni, GooPhone i LG producirali su savršeno rješenje; prve mobilne telefone na svijetu u koje možete staviti tri SIM kartice.

Riječ je o modelima GooPhone X1+ odnosno LG Optimus L4 II (nova verzija), koji korisnicima nude mogućnost telefoniranja i korištenja tri različita broja. Oba uređaja dolaze s instaliranim Android OS-om, a što se tiče tehničkih specifikacija, tu se ponešto razlikuju. GooPhone X1+ ima 5 inčni FWVGA zaslon i dual core procesor MT6572.

LG L4 II pak ima "sportski" 3,8 inčni HVGA zaslon i za sada neimenovani 1GHz procesor, a već se može kupiti u Brazilu, dok se GooPhone X1+ očekuje u prodaji narednih dana u više zemalja. Zajedničko im je korištenje MediaTek Triple-SIM čipa, koji kao što mu samo ime govori, osigurava mogućnost korištenja tri SIM kartice u isto vrijeme. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti