Honor Magic - prvi Honorov pametni telefon kojeg pokreće procesor Kirin 980

Honor Magic 2 može se pohvaliti pametnom značajkom Magic Slide koja korisnicima pruža Real Full View zaslon i brzo aktiviranje umjetne inteligencije jednim pokretom.

Martina Čizmić | 03.09.2018. / 08:47

Honor Magic 2 (Foto: Honor) (Foto: Honor)

Dok su svi pogledi bili usmjereni na tek predstavljeni Honor Play, moblini telefon namijenjen gamerima, iz Honora su odlučili izvesti čaroliju i predstaviti još jedan telefon. Radi se o flagship modelu Honor Magic 2, prvom Honorovom pametnom telefonu kojeg pokreće tek predstavljeni procesor Kirin 980.

Predstavljanje Honor Magica pred dvije godine predstavilo je korisnicima koncept umjetne inteligencije u pametnim telefonima, rekao je George Zhao, predsjednik Honora. Honor Magic prve generacije bio je pametni telefon koji je obilježio razdoblje i izmijenio industriju. Kao dodatak funkcijama umjetne inteligencije koje su telefon učinile zaista pametnim, Honor Magicov revolucionaran zakrivljeni dizajn i moćna podrška za 40W punjenje pomaknuli su granice dizajna uređaja i postavili standard za sve pametne telefone. Razvoj ovih futurističkih flagship uređaja pažljivo prate svi proizvođači pametnih telefona i umjetne inteligencije, a sada je stigao Honor Magic 2.

Pametna značajka Magic Slide na Honoru Magic 2 dizajnirana je da osigura puni zaslon bez umanjivanja drugih praktičnih funkcija. Skrivena prednja kamera omogućava gotovo 100-postotni omjer zaslona prema okviru.

Pomicanjem po gornjem zaslonu korisnici mogu brzo aktivirati sve značajke umjetne inteligencije.

Honor Magic 2 (Foto: Screenshot/Honor) (Foto: Screenshot/Honor)

Honor Magic 2 prvi je Honorov pametni telefon kojeg pokreće procesor Kirin 980 koji omogućava fantastične performanse umjetne inteligencije te pomiče granice performansi i korisničkog doživljaja kod pametnih telefona.

Magic 2 dolazi s 40W „Magic Charge“ funkcijom za maksimalnu snagu punjenja. Kako bi se dodatno osigurala sigurnost, u pametni telefon ugrađeno je i 15 slojeva zaštite. Telefon automatski prepoznaje bateriju, kabel i punjač, ​​a punjenje maksimalnom snagom započinje tek kad je provjerio da su sva tri dijela sigurna.

S premijerom u Njemačkoj, Honor Magic 2 ključan je flagship uređaj predstavljen na sajmu svjetske klase čime potvrđuje povjerenje tvrtke u ovaj najnoviji model. U prvoj polovici 2018. Honor je zabilježio znatan porast prodaje od 150% u odnosu na isto razdoblje prošle godine u međunarodnoj prodaji izvan Kine. Nakon nedavnog pokretanja pametnih telefona Honor 10 i Honor Play, Honor Magic 2 nastavit će pokretati Honor naprijed ka svom cilju da postane jedan od top pet brandova pametnih telefona u iduće tri godine.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti