Honor se pohvalio s 10 milijuna prodanih 8X

Honor se pohvalio zanimljivim postignućem.

Martina Čizmić | 04.03.2019. / 14:44

Honor 8X (Foto: Honor)

Honor se pohvalio kako je njihov pametni telefon Honor 8X prodan u 10 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Predstavljen u listopadu 2018., Honor 8X opremljen je 6.5-inčnim Notch FullView zaslonom i tehnologijom chip-on-film (COF), kao i  brojnim drugim vrhunskim značajkama. To je ujedno i prvi Honorov pametni telefon opremljen novom generacijom tehnologije za udobnost očiju koji je potvrdio TüV Rheinland.

Ima stražnju kameru od 20M + 2M i prednju od 16M koje imaju opciju korištenja umjetne inteligencije (AI) za poboljšanje kvalitete fotografije.
Osam jezgreni Kirin 710 čipset pruža izvrsne performanse. Sa 128 GB ROM-a i podrškom za proširenu microSD karticu do 400 GB, uređaj zadovoljava sve veće potrebe korisnika za pohranom podataka. 

8X također ima inteligentnu tehnologiju za uštedu energije i bateriju od 3750mAh, koja s jednim punjenjem može trajati više od jednog dana.

Vrlo smo ponosni na prodanih 10 milijuna primjeraka pametnog telefona Honor 8X. Naši pametni telefoni osvajaju srca potrošača diljem svijeta, a Honor 8X u tome prednjači, što predstavlja zapanjujući skok naprijed u estetici tehnologije i dizajna. S Honor X serijom, posvećeni smo isporuci najnovijih vrhunskih značajki na pristupačnoj razini za korisnike – više od udovoljavanja njihovim sve većim zahtjevima za izvedbom i iskustvom, istaknuo je George Zhao, predsjednik Honora.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti