HP predstavio pametne pisače i alate za uštedu vremena za male tvrtke

Smart Tasks, nova značajka unutar aplikacije HP Smart, omogućuje uštedu vremena na osnovnim funkcijama.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 12.06.2019. / 18:46

HP Color Laser 150 (Foto: HP)

HP je predstavio je novu liniju pametnih pisača posebno namijenjenih malim tvrtkama. Nova serija HP OfficeJet Pro odlikuje se poboljšanim inteligentnim rješenjima i inovativnim dizajnom u kombinaciji s HP-ovom učinkovitošću i pouzdanošću. Ona predstavlja ključan alat za uspješno poslovanje malih tvrtki.

"HP je razvio ovu seriju posebno za vlasnike malih tvrtki koji imaju pune ruke posla, a osjećaju stalni pritisak da rade još više jer su njihove financije, egzistencija i emocionalna stabilnost blisko povezani s njihovim poslovanjem", izjavila je Sara Majkić, voditelj kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za Adriatic regiju. "Budući da je više od pola vlasnika malih tvrtki potvrdilo da njihovo poslovanje ne može funkcionirati bez pisača, ovu smo tehnologiju razvili kako bi im pomogla u uštedi vremena i da dobiju više `prostora za disanje` kako bi se posvetili širenju poslovanja."

Značajke serije pisača HP OfficeJet Pro:

• Smart Tasks za uštedu vremena

o Smart Tasks prvoo je mobilno rješenje u razredu koje automatizira zadatke skeniranja. Organizacija dokumenta 50% brža je uz automatski obostrani ispis i napredne opcije skeniranja: skeniranje u oblak ili na račun e-pošte samo jednim dodirom te izrada dokumenata koji se mogu uređivati i pretraživati skeniranjem s telefona ili pisača.

• Omogućuje rad bilo gdje

o povezanost s tvrtkom i obavljanje posla bilo gdje i bilo kada - ispis, skeniranje i kopiranje s telefona, služeći se najboljom mobilnom aplikacijom za ispis u razredu, HP Smart.

• Poboljšana sigurnost, pouzdana veza

o najbolja sigurnosna rješenja u razredu koja omogućuju zaštitu privatnosti i kontrolu, te značajku samopopravka Wi-Fi mreže koja omogućuje rad bez prekida veze

• Izrađen za održivost

o Novi hardver dizajniran je za smanjenje potrošnje energije, papir se dobavlja iz odgovorne proizvodnje, a tintni ulošci jednostavno se recikliraju.

o Serija 9000 izrađena je od recikliranih pisača i drugih elektroničkih uređaja – s više od 10% od plastičnih dijelova.

• Poboljšano korisničko iskustvo

o S lakoćom dohvatite dokumente iz ležišta za skeniranje s redizajniranim kliznim staklom (samo serija 9000).

o Novi način rukovanja izlaznom ladicom onemogućuje prekomjeran izlaz papira kad je ladica za 250 listova puna (samo serija 9020).

HP Laser

HP je predstavio i najnoviji portfelj HP Laser koji uključuje HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser i HP Color Laser MFP, najmanji pisač u razredu laserskih pisača u boji.

Serije HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser150 i HP Color Laser MFP 170 bit će dostupne u Republici Hrvatskoj od početka srpnja po cijeni od 799 HRK s uključenim PDV-om.

Nova linija pisača u portfelju HP Laser pruža povoljna rješenja za ispis koja će se uklopiti u poslovni stil malih tvrtki i omogućiti im postizanje poslovnih rezultata kojima teže. Ova serija omogućuje ispis bez previše komplikacija koji prezaposlenim vlasnicima tvrtki pruža dovoljno vremena za povećanje produktivnosti i učinkovitosti.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti