Hrvatska IT tvrtka osvojila dvije prestižne nagrade za "pametnu bilježnicu"

Podsjetimo, SmartLines aplikacija inovativna je mobilna aplikacija koja omogućuje brzo i jednostavno skeniranje i dijeljenje pisanih materijala.

Martina Čizmić | 11.10.2021. / 16:25

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Hrvatska tvrtka specijalizirana za dizajn i razvoj mobilnih i web aplikacija, Undabot, osvojila je dvije prestižne nagrade: Nagradu za izvrsnost na Webu i w3 Nagradu za SmartLines aplikaciju koju su napravili u suradnji s MAR-MAR-om, proizvođačem LipaMill bilježnica.

Nagrada za izvrsnost na Webu (The Web Excellence Awards), vodeći internacionalni interaktivni natječaj, objavila je ovogodišnje pobjednike i time istaknula “najbolje od najboljih” u području web dizajna i razvoja. Undabot je proglašen dobitnikom Nagrade za izvrsnost u kategoriji “Aplikacije i mobiteli - Produktivnost”. Osim toga, Akademija interaktivnih i vizualnih umjetnosti proglasila ih je dobitnikom srebra na 16-tim godišnjim W3 Nagradama u kategoriji “Mobilne karakteristike - Najbolja upotreba mobilne kamere”.

Slika nije dostupna Domaća aplikacija omogućava pretvaranje bilješki iz bilježnice u PDF pomoću samo jednog klika

Podsjetimo, SmartLines aplikacija inovativna je mobilna aplikacija koja omogućuje brzo i jednostavno skeniranje i dijeljenje pisanih materijala. Premda aplikacija funkcionira sa svim pisanim materijalima, njena puna funkcionalnost postiže se korištenjem Lipa Mill bilježnica opremljenih otisnutim pametnim markerima.

Smartlines tako nudi automatsko obrezivanje slike te automatsku optimizaciju kontrasta i svjetline kako bi se osiguralo lako čitanje sadržaja. Osim općenitih benefita koje donosi za korisnike, posebno je korisna svim učenicima i studentima u trenutnom načinu pohađanja škole na daljinu.

Natječaj za izvrsnost na Webu pokrenut je kako bi potaknuo izvrsnost i postavio visok standard za kreativne, tehničke i profesionalne projekte i web stranice. Ovogodišnje natjecanje imalo je više od 950 prijava iz cijelog svijeta koje su prošle rigorozni proces selekcije kojeg je provodio međunarodni panel stručnjaka iz industrije. Dobitnici nagrade za izvrsnost, svojim radom i inovativnim pristupom, insipiraju mnoge da razmišljaju izvan okvira.

W3 Nagrada vodeće je digitalno natjecanje koje prepoznaje najveće agencije, male tvrtke i sve između. Zaprimivši više od 3000 prijava iz čitavog svijeta, W3 Nagrada odaje počast izvanrednim Web stranicama, marketing aktivnostima, video sadržajima, mobilnim aplikacijama, aktivnostima na društvenim mrežama i podcast-ovima osmišljenima od najboljih kreatora digitalnog sadržaja u industriji.

Iznimno mi je drago što naši klijenti, tržište i ovako prestižna natjecanja prepoznaju kvalitetu i trud kojeg u Undabotu ulažemo u svaki naš projekt. U Undabotu se trudimo sve što radimo raditi na najbolji mogući način i stvarno uživamo u svakodnevnom podizanju ljestvice i kriterija kvalitete. Takav naš pristup omogućava našim klijentima ostvarivanje maksimalnih benefita digitalnih proizvoda koje smo za njih razvili i to nas posebno motivira, rekao je Hrvoje Kapetanović, izvršni direktor Undabota, tvrtke koja je za svoja postignuća nagrađena je prestižnom Clutch “Top 1000 B2B” nagradom pa se tako nalazi među 1% najboljih IT tvrtki na svijetu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti