Hrvatske tvrtke nagrađene za svoja cloud rješenja

EuroCloud je udruga koja već dvije godine aktivno promovira cloud tehnologiju u Hrvatskoj s ciljem educiranja javnosti o prednostima korištenja cloud usluga.

Martina Čizmić | 04.11.2017. / 08:30

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Na nedavno završenom EuroCloud Forumu održanom u Bruxellesu nacionalni pobjednici EuroCloud Award 2017. nagrađeni su priznanjima za najbolja europska cloud rješenja.

Hrvatske tvrtke osvojile su prva mjesta u kategoriji "najbolje europsko cloud rješenje za vertikalna tržišta" (Combis d.d. - Olive manager), "najbolje cloud rješenje u kategoriji business process as a service" (Info novitas d.o.o. - Infinity ECM Platform) i "najzapaženije rješenje za horizontalna tržišta" (InSky Solutions d.o.o. - "ContactInSky").

EuroCloud Award, najinovativnija i nautjecajnija nagrada za pružatelje cloud rješenja u Europi, motivirajuća je i obvezujuća nagrada za naš mladi, ali vrlo inovativni tim. Naše ContactInSky rješenje platforma je za korisničku podršku koja pruža vrlo jedinstveno i inovativno rješenje razvijeno na pouzdanim proizvodima. ContactInSky je i modularno i prilagodljivo poslovno rješenje integrirano s drugim naslijeđenim sustavima, user friendly sučeljem te svim uključenim komunikacijskim kanalima poput e-maila, SMS-a i Vibera, rekao je  Trpimir Kvesić iz InSky Solutions.

EuroCloud je udruga koja već dvije godine aktivno promovira cloud tehnologiju u Hrvatskoj s ciljem educiranja javnosti o prednostima korištenja cloud usluga. Poseban naglasak stavlja na sigurnost podataka, zrelost cloud usluga, podrijetlo kapitala, definiranje standarda te usklađenja pravnih i regulatornih okvira vezanih uz cloud.

Biti u cloudu nije više stvar našeg izbora i želje, već pitanje trenutnog ili kasnijeg prihvaćanja. Upravo je to glavna misao EuroCloud Award programa, kroz koji potičemo davatelje cloud usluga da prijave svoja rješenja i približe ih potencijalnim klijentima kako na lokalnom tako i na globalnom tržištu. Zadnje dvije godine zasjeli smo na vrh Europe sa domaćim cloud rješenjima i još jednom dokazali da smo mala zemlja velika za razvoj inovativnih rješenja koja su prepoznata i priznata na globalnom tržištu, zaključio je Marko Gulan, potpredsjednik EuroCloud Hrvatska
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti