Hrvatski Include širi svoje pametne klupe na Bliskom istoku brzinom munje!

Hrvatska tvrtka Include, poznata po pametnim klupama Steora, odlično je krenula u ovu poslovnu godinu, a čini se kako posao nastavlja rasti strelovitom brzinom.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 14.08.2017. / 14:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što su Include-ove klupe postavljene na pet kontinenata u čak 21 države, Ivan Mrvoš i njegov tim od sada već 40 zaposlenih, probija granice i prema Bliskom istoku. Naime, s njihovim partnerom Arabco Smart Technology, Include je postavio prvu klupu u Dubaiju, koju su naručili iz njihove policijske uprave, da bi u istom danu kompanija dobila hitan zahtjeva za još pet klupa.

"Sama narudžba nije ništa posebno kada je u pitanju količina, s obzirom na to da trenutno izbacujemo veće količine klupa za razna tržišta, međutim izazov je bio rok isporuke. Klupe je trebalo isporučiti u 48 sati, odnosno do nedjelje popodne”, istaknuo nam je u mailu Ivan Mrvoš koji dodaje kako su zadnje vrijeme počeli s istraživanjem tržište UAE-a i Saudijske Arabije jer su to tržišta koja imaju novaca i koja su uvijek zainteresirana za nove tehnologije, pogotovo one vezane za solarne module, dodaje Ivan.

“Očekujemo da će proći nekoliko tjedana dok kupci testiraju proizvod i dobiju feedback od svojih korisnika, a onda se nadamo zbilja velikim narudžbama s navedenih tržišta”, dodaje Mrvoš.

Include raste ogromnom brzinom, pa tako kaže Mrvoš da trenutno rade na 8 aktivnih tržišta gdje vrše mjesečne isporuke pametnih klupa Steora.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti