Hrvatski startup srušio rekord: U samo 26 sati prikupili 3,1 milijun kuna od investitora diljem svijeta

Ova je investicija dobar vjetar u leđa, a svojim rezultatima dokazali su da im je samo nebo granica.

Martina Čizmić | 27.02.2019. / 18:10

Funderbeam kampanja TDA (Foto: TDA)

Hrvatski startup Top Digital Agency uspio je prikupiti novac za sljedeću fazu razvoja poslovanja i istovremeno oborio rekord Funderbeama. 

Naime, TDA je krajem veljače lansirao crowdfunding kampanju na platformi Funderbeam koja pomaže privatnim tvrtkama s visokim rastom pri financiranju poslovanja. Platforma pomaže osnivačima prikupiti financijska sredstva, osigurava pristup - i jedinstvenu likvidnost - ulagačima kapitala u ranoj fazi. Minimalni cilj kampanje bio je prikupiti 300.000 eura, a maksimalni je iznosio 400.000 eura. Kampanja je javno objavljena 21. veljače, a dozvoljeni period trajanja je 30 dana.

U samo 26 sati od javnog otvaranja kampanje, TDA je prikupio nešto više od 3,1 milijun kuna, odnosno 141 posto od inicijalno traženog iznosa. Takav uspjeh pozicionirao je TDA kao najbržu Funderbeam kampanju u svijetu.

Podsjetimo, TDA je online platforma koja spaja kompanije i njihove projekte s digitalnim agencijama koje svojim znanjem i iskustvom provode projekte u djela. Platforma se temelji na ideji da kompanije i digitalne agencije mogu raditi zajedno neovisno o tome gdje se nalaze – sve što im treba je mjesto gdje će se upoznati.

Ova je investicija dobar vjetar u leđa, a svojim rezultatima dokazali su da im je samo nebo granica.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti