HT lansira Planet9 uslugu za sve ljubitelje knjiga

Uz porast broja prodanih knjiga, koji je čak nadmašio broj prodanih fizičkih knjiga, HT se okreće prodaji digitalnih izdanja.

Zimo Zimo Zimo | 04.07.2011. / 10:56

HT lansira Planet9 uslugu za sve ljubitelje knjiga

Uz porast broja prodanih knjiga, koji je čak nadmašio broj prodanih fizičkih knjiga, HT se okreće prodaji digitalnih izdanja.

Planet9 je usluga koja omogućuje čitanje, kupnju i jednostavan pristup literaturi u elektronskom obliku bez obzira na kojoj se mobilnoj mreži nalazite.

Ovo nije prva trgovina sa e-knjigama, nedavno je VIP objavio kako u svojoj bazi ima preko 100 domaćih i stranih naslova na hrvatskom jeziku, no ta je usluga dostupna samo za korisnike VIP-a.

HT pak za svoju uslugu tvrdi kako ima najveći izbor e-knjiga na hrvatskom jeziku, no više o tome saznat ćemo nakon konferencije za novinare koja je u tijeku.

Također, HT će u svojoj ponudi nuditi i E-čitač koji ima 6 inčni zaslon osjetljiv na dodir, HSDPA i WiFi, 2GB interne memorije, bateriju koja će biti dovoljna za čitanje do 8500 stranica, audio player i ostalo.

No, knjige kupljene preko Planet9 biti će dostupne i za ostale uređaje bilo drugi e-čitači, laptopi ili tablet uređaji, i za razliku od VIP-a, knjige ćete moći kupovati na kojoj se god mreži nalazili.

'Svojoj biblioteci pristupate kroz Planet9 aplikacije za PC, Android i iOS (uskoro). Aplikacije možete besplatno preuzeti na Planet9 Web stranicama i odmah po instalaciji, nakon što se prijavite Vašim korisničkim računom, knjige se pohranjuju na uređaj koji se u tom trenutku odabrali kako biste mogli čitati i offline.' - objašnjeno je na web stranicama Planet9.

Hoćete li kupovati knjige? Što mislite o ovoj novoj usluzi HT-a?

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti