HT predstavio jedinstven program pogodnosti za svoje korisnike

Magenta Moments hrvatski korisnici će moći koristiti pogodnosti u svim europskim zemljama u kojima Deutsche Telekom posluje.

Martina Čizmić | 23.11.2023. / 16:26

Nataša Rapaić (Foto: Hrvatski Telekom)

Većina programa pogodnosti ograničena je na pojedinu zemlju i omogućava iskorištavanje tih pogodnosti unutar te zemlje. No, Deutsche Telekom pokrenuo je, kako kažu, jedinstveni međunarodni program pogodnosti koji će obuhvatiti sve europske zemlje u kojima tvrtka posluje. 

Hrvatski Telekom jedna je od prvih članica DT grupe u kojoj je program Magenta Moments pokrenut.

Kako je istaknuto na predstavljanju, Magenta Moments dostupan je svim korisnicima aplikacije Moj Telekom, a zanimljivo je da će velik dio programa biti dostupan i onima koji preuzmu aplikaciju i pri tome nisu korisnici HT-a.

U programu, trenutno, sudjeluje više od 70 partnera iz raznih područja: hoteli i putovanja, zabava, tehnologija, hrana i piće, moda i kozmetika i ostalih, a do kraja godine, najavljuju, bit će ih više od 100. 

 

Magenta Moments je jedinstveni međunarodni program kojim s našim partnerima sustavno nagrađujemo korisnike omogućavajući im brojne pogodnosti u Hrvatskoj i inozemstvu. Svaki odnos temelji se na pojedinačnim iskustvima, a nama je bitno da svako korisničko iskustvo, svaki moment, bude pozitivan i na tome kao vodeći telekom predano radimo, uvijek imajući korisnike i njihove potrebe i želje u vidu, izjavila je Nataša Rapaić, članica Uprave i glavna operativna direktorica za privatne korisnike Hrvatskog Telekoma.

Osim različitih ponuda partnera, u aplikaciji je moguće igrati i nagradne igre te tako dodatno povećati količinu virtualne valute koju potom korisnici mogu zamijeniti za određene pogodnosti. 

Međunarodni program Magenta Moments aktiviran je u Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj i Sjevernoj Makedoniji, a u 2024. godini bit će uveden u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Crnoj Gori te će hrvatski korisnici moći koristiti pogodnosti Magenta Moments i u tim zemljama, baš kao što će i korisnici aplikacije iz tih zemalja moći koristiti pogodnosti u Hrvatskoj.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti