HT uveo neograničen internet za 100kn

Na press konferenciji, HT je objavio nove, jeftinije i jednostavnije tarife za mobilne korisnike.

Zimo Zimo Zimo | 04.03.2011. / 13:24

HT uveo neograničen internet za 100kn

Na press konferenciji koja se održala u klubu Pepermint, HT je objavio nove, jeftinije i jednostavnije tarife za mobilne korisnike.

Maja Weber, s kojom je ZIMO nedavno imao intervju, u prisustvu Johan Busea -- operativnog direktora i člana Uprave HT-a za poslovne korisnike

, na vrlo ležernoj i neformalnoj pressici

, najavila je kako se HT okrenuo prema potrebama korisnika sa svojim novim tarifama.

HT je u svojem pohodu na podatkovni promet objavio novu i po nama vrlo pristupačnu ponudu za sve ljubitelje interneta na svojim  mobilnim uređajima.

Tarifa koja je svim sudionicima zapela za oko jest EXTRA total u 'S' paketu koja u pretplati od 100kn donosi 150min poziva prema svim mrežama, 50 SMS poruka, te Flat, odnosno neograničeni podatkovni promet.

Najjeftinija tarifa za koju je potrebno izdvojiti 25kn donosi 50 minuta razgovora prema svim mrežama, te 25 SMS poruka, dok će korisnici najskuplja tarifa od 500kn, imati 650 minuta prema ostalim mrežama te 1500 minuta unutar T-Mobile mreže, 700 SMS-a, te Flat podatkovni promet.

U ponudi se nalazi 12 raznih tarifa koje se mogu iz mjeseca u mjesec mijenjati zavisno prema vašim potrebama, što nas podsjeća na nešto slično iz Bonbon-a. Ugovor se potpisuje na 24mj., a T-Mobile će vas obavijestiti kada iskoristite 80% odnosno 100% pojedine usluge.

Dosadašnji korisnici tarifa T-Mobilea svoju tarifu mogu koristiti do isteka ugovora, a mogu i odmah početi koristiti jednu od novih tarifa. Od prijašnjih ponuda ostaju Tarifa za Obitelj, Mrak tarifa te Mobile Internet tarife.

Johan Buse također je nadodao kako T-Mobile radi na unaprijeđenju tarifa za korisnika sa prijenosnim računalima, te kako je to slijedeći korak koji će T-Mobile poduzeti kako bi korisnicima čim više olakšali i pojeftinili svoje tarife. Također je nadodao kako je 2011. definitvno godina tableta te kako se i sam T-Mobile prilagođava novom tržištu.

Gdje se skriva zamka? Nakon potrošenih 512 odnosno 1GB podatkovnog prometa vaša će internetska veza pasti na brzinu od 64kb/s. No za sada se još skraćivanje veze neće primjenjivati.

Više o svemu, kao i o uređajima koje možete dobiti uz ugovor HT-a, pogledajte na njihovim službenim stranicama. Evo i dvije fotke, nažalost nismo imali fotoaparat, pa smo se poslužili mobitelom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti