HTC predstavio novi U11 i proslavio 20. rođendan

HTC je službeno predstavio svoj najnoviji pametni telefon HTC U11 i proslavio 20 godina poslovanja.

Zimo Zimo | 27.05.2017. / 21:22

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

HTC je u Zagrebu predstavio svoj najnapredniji pametni telefon – HTC U11. Riječ je o prvom telefonu na svijetu s mogućnošću upravljanja njegovim funkcijama pritiskom na rubove uređaja, ali i nizom drugih naprednih tehnologija.

Kupcima će u Hrvatskoj biti dostupan tijekom lipnja na prodajnim mjestima svih mobilnih operatera – Hrvatskom Telekomu, Vipnetu i Tele2 – kao i kod ovlaštenih distributera, po cijeni od 5899 kuna.

„Prije 20 godina, u očekivanju sve intenzivnijeg korištenja prometa podataka, proizveli smo prvi uređaj koji je podržavao bežični prijenos podataka te imao zaslon osjetljiv na dodir. Nekoliko godina kasnije taj su isti uređaj ljudi prozvali smartphone. U 2007. godini smo proizveli prvi pametni telefon sa zaslonom osjetljivim na dodir te s razvojem 4G mreže podržali android ekosistem. Danas, u 2017., u očekivanju 5G mreže pripremamo se za pametni telefon budućnosti i predstavljamo HTC U11“, izjavila je Petra Razić, regionalna direktorica HTC-a za regiju Adriatic, tijekom predstavljanja novog uređaja i obilježavanja 20 godina poslovanja kompanije HTC.

„Smatramo da pametni telefon mora imati tri glavne stvari: novi način interakcije između korisnika i uređaja, glasovne komande na telefonu temeljene na prirodnom govoru te novu generaciju multimedije kako bi korisnici mogli uživati u sadržajima koje vole i koje konzumiraju“, istaknula je Petra Razić.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti