Huawei se prilično dobro etablirao na tržištu pametnih telefona, a njihov model P8 Lite nije nikakva iznimka.

Jednostavnog dizajna P8 Lite je uređaj fine završne obrade, tanak svega 7.7mm s više nego dovoljnim karakteristikama i vrlo pristupačnom cijenom.

Naime P8 Lite dolazi s 5 inčnim HD zaslonom rezolucije 1280 x 720 piksela, osmerojezgrenim procesorom radnog takta 1.2 GHz, Androidom 5.0 s Huawei Emui 3.1 softverom, 2GB RAM-a, te 16 GB interne memorije.

Huawei P8 Lite u prednarudžbi po cijeni od 1400 kuna

Uređaj se može nabaviti u tri boje, crna, bijela i zlatna, možemo reći već standardnim bojama, te na prednjoj strani ima kameru od 5MP, dok na stražnjoj stranim ima kameru od 13MP s flash bljeskalicom.

Kamera sadrži i neke naprednije funkcije kao što su “slikanje osmijeha”, HDR, panorame, itd, dok fokus fotografija možete mijenjati i nakon što poslikate sliku.

P8 Lite također ima podršku za LTE, te integrirani kvalitetni zvučnik koji koristi novu tehnologiju.

Više informacija možete saznati na službenim stranicama, a spomenimo i da se uređaj može nabaviti u prednarudžbi po cijeni od 207 dolara, što bi bilo nešto više od 1400 kuna, sasvim opravdana cijena. Regularna cijena uređaja jest 240 dolara, pa tako za popust možete iskoristiti kupon “P8LITE” na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju