Huawei predstavio nove P30 uređaje hrvatskoj publici

Huawei je u Zagrebu pokazao kako je s P30 vodio računa i o onim korisnicima koji vole modu.

Martina Čizmić | 16.04.2019. / 16:18

Huawei P30 u Zagrebu (Foto: Huawei)

Huawei je u Hrvatskom domu likovnih umjetnika u Zagrebu predstavio svoju P30 seriju pametnih telefona. Nove mobilne perjanice predstavljene su 26. ožujka na ekskluzivnom događaju u Parizu.

Huawei P30 Pro Huawei predstavio nove pametne telefone koji "vide" bolje nego mi

Huaweijeva nova P30 linija odlikuje se, osim vrhunskom kamerom razvijenom u suradnji s Leicom, upečatljivim dizajnom koji je prepoznala i hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Ona je, naime, posebno za ovu prigodu dizajnirala kolekciju LeiLou torbica koje su također predstavljene na eventu.

LeiLou torbica i Huawei Watch GT (Foto: Huawei)

Izuzetno smo ponosni na novu Huawei P30 seriju kojom smo korisnicima omogućili dosad neviđene mogućnosti na pametnom telefonu. Kamera je oduvijek bila u fokusu naše P serije, a u suradnji s Leicom kontinuirano postižemo zapažene rezultate na ovom području. No, nije samo kamera na ovom uređaju vrhunska, kroz proces razvijanja pomno smo pazili da svaki element ovog uređaja bude najbolji dosad, a sudeći po interesu koji smo izazvali kod potrošača, uspješno smo realizirali svoj plan, istaknuo je Norman Mueller, direktor marketinga Huaweija za Hrvatsku i Sloveniju.

Svoje iskustvo s Huawei P30 i P30 Pro uređajima opisali su i pokazali fotografi Sonja Dvornik i Domagoj Sever, čije su fotografije napravljene Huaweijevim uređajima bile izložene na događanju.

Norman Mueller (Foto: Huawei)

Podsjetimo, Huawei P30 Pro dolazi s četverostrukom Leica kamerom koja omogućava 5X optički zoom, 10X hibridni zoom te čak 50X digitalni zoom. Kamere Huaweija P30 Pro dolaze sa SuperSpectrum senzorom pa se upija puno više svjetlosti, a fotografije izgledaju bolje no ikad prije, čak i u potpunom mraku.

Huawei P30 Pro Huawei P30 Pro proglašen "najboljim pametnim telefonom u segmentu fotografije

Uređaje je već moguće pronaći u trgovinama diljem Hrvatske.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti