Huawei prodao rekordan broj pametnih telefona iz nove serije P20

Huawei P20 Pro nadjačao je prošlogodišnji Huawei P10 Plus sa 17 puta većom prodajom, i to ponajprije u Poljskoj, Norveškoj, Švedskoj i Austriji.

Martina Čizmić | 03.05.2018. / 11:30

Huawei P20 (Foto: Huawei) (Foto: Huawei)

Huawei se pohvalio kako je u samo 30 dana od predstavljanja u centralnoj i istočnoj Europi te u nordijskoj regiji prodano više od 100.000 pametnih telefona iz serije Huawei P20, što tu seriju čini najprodavanijom do sada.

Podsjetimo, Huawei P20 Pro predstavljen je uz Huawei P20 kao prvi pametni telefon na svijetu koji ima trostruku kameru Leica. Trenutno su na vrhu DxOMark ljestvice te su prvi uređaji koji su osvojili troznamenkaste bodove u ocjenjivanju.

Iz Huaweija ističu i kako je Huawei P20 Pro nadjačao prošlogodišnji Huawei P10 Plus sa 17 puta većom prodajom, i to ponajprije u Poljskoj, Norveškoj, Švedskoj i Austriji.

Nedavno smo podijelili vijesti o rekordnoj prodaji na našoj platformi za e-trgovinu Vmall, gdje je Huawei u prvih 10 sekundi otkad je serija P20 postala dostupna, generirao 100 milijuna renminbija (RMB) prihoda. Izvrsni rezultati prodaje diljem regije, uključujući i Hrvatsku, dokazuju kontinuiranu odanost Huaweijevim uređajima te pokazuju našu predanost isporučivanju inovativnih i izuzetnih pametnih telefona, izjavio je George Zhang, direktor Huaweijeve regije Adriatic.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti