Idealna tipkovnica za ljetne radosti i korištenje u pokretu

Ako tražite prijenosnu tipkovnicu koja je vodootporna, ovo bi moglo biti savršeno rješenje za vas

Tomislav Ćuto Tomislav Ćuto | 18.08.2017. / 09:02

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Ljeto je godišnje doba kada su naši omiljeni uređaji, bilo da se radi o prijenosniku, tabletu ili pametnom telefonu, pod posebnim udarom. Naime, nosimo ih sa sobom, što zbog poslovnih obaveza, što zbog zabave, što zbog potrebe da ostanemo u kontaktu s našom virtualnom inačicom u svijetu interneta. Sol, pijesak, prljavština i svi ostali “nametnici” svakodnevno “napadaju” naše uređaje i vrlo često upravo u ljetnim mjesecima dolazi do oštećenja ili kvara koji generiraju troškove i poprilične probleme. Ova tipkovnica mogla bi riješiti barem dio glavobolja izazvanih ljetnim korištenjem elektronike.

Dosad smo imali prilike vidjeti razne čudne izvedbe tipkovnica; drvene, staklene, metalne, prozirne, neke od njih i vodootporne, ali Sungwoo nam nudi tipkovnicu koju doslovce možete zarolati, spremiti u džep ili torbicu i ponijeti je sa sobom primjerice na plažu. Ova je tipkovnica otporna na vodu i prašinu, a na lagan i jednostavan način može se spojiti s vašim prijenosnikom, tabletom ili pametnim telefonom preko Bluetootha. To je, naravno, važno jer potom više nemate nikakvu potrebu za “brljanjem” po tipkovnici svog laptopa ili zaslona tableta odnosno pametnog telefona.

Bilo da morate odgovoriti na poslovni e-mail, odraditi posao ili jednostavno želite vidjeti što ima novog u svijetu, tipkovnica Sungwoo omogućuje vam da, barem kada su u pitanju sve ljetne potencijalne nepodopštine i prljavštine, budete bezbrižni. S ovom tipkovnicom više nećete morati paziti na prolijevanje vode, soka, morske vode, prosipanje ostataka hrane…

Tipkovnica je izrađena od posebnog silikonskog gela, ne sadrži otrovne materijale u sebi i ne izaziva nikakve alergijske reakcije zbog potencijalno sumnjivih materijala korištenih kod izrade.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti