Igra Mirror's Edge uskoro i na malim ekranima

Akcijska TV serija s protagonisticom Faith u glavnoj ulozi...

Monika Nožić Monika Nožinić | 30.05.2016. / 09:24

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kultna franšiza videoigara izdavača Electronic Arts (EA), Mirror's Edge, uskoro će postati televizijska serija iza koje stoje tvorci projekata Big Brother, The Biggest Loser i Hell on Wheels.

Prava za televizijsku seriju Mirror's Edge otkupio je Endemol Shine Studios i na njoj će raditi zajedno s kompanijom Electronic Arts kako bi je transformirao u akcijsku seriju orijentiranu prema ženskom liku, mladoj i vrlo spretnoj heroini Faith.

"Uzbuđeni smo što ćemo raditi s Endemol Shine Studios timom kako bismo istražili potencijal Mirror's Edge franšize na televiziji", poručili su iz EA, vjerojatno najvećeg svjetskog proizvođača igara. Originalni Mirror's Edge na Xbox 360 i PlayStation 3 konzole stigao je još davne 2008. godine, a donio je koncept slobodnog trčanja u futurističkom gradu.

"Jasno je da vidimo Mirror's Edge kao franšizu namijenjenu globalnoj publici", izjavila je predsjednica kompanije Endemol Shine Studios, Sharon Hall.

Nova igra u serijalu, Mirror's Edge Catalyst, trebala bi nadmašiti originalnu igru po veličini svijeta, mehanikama, ali i načinu na koji se glazba uklapa u igru. Novi Mirror's Edge na novu generaciju konzola stiže 7. srpnja.

Izvor: Engadget

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti