Infinum Academy za jesen najavio tri nova programa edukacija u IT-u

Ova tri tečaja posljednja su izdanja Infinum Academyja u ovoj godini. Kao i svi dosadašnji programi, nude besplatnu edukaciju uz konkretne primjere i vodstvo vrhunskih stručnjaka.

Martina Čizmić | 11.08.2022. / 09:01

Infinum Academy (Foto: Infinum)

Iako je još ljeto, iz Infinum Academy već najavljuju termine održavanja tri nove radionice. Uz već poznatu edukaciju u području UX/UI dizajna, za koju portfolio treba poslati najkasnije do 18. kolovoza, prijave su otvorene i za programe DevOps i WordPress.

Kako ističu, DevOps tečaj namijenjen je već zaposlenim sistem administratorima kao i ostalima koji žele unaprijediti karijeru kroz učenje novih cloud-based tehnologija, dok WordPress tečaj polaznike osposobljava za samostalno programiranje dinamičnih blokova, razvoj održivih projekata i primjenu najboljih praksi za održavanje kvalitete koda.

Novost Infinum Academyja je da prijave više nisu otvorene samo studentima i diplomantima. Dobrodošli su svi koji žele unaprijediti svoje vještine u ponuđenim tehnologijama, uz uvjet zadovoljavajućeg predznanja koje se provjerava na prijemnom ispitu.

Slika nije dostupna Ivan Đikić, Infinum Academy: Polaznicima pružamo jedinstvenu priliku da nauče vrijedna znanja koja su tražena na tržištu rada

Prijemni ispiti za oba tečaja su u rujnu, a predavanja počinju 10. listopada i traju pet tjedana.

Tečaj dizajna kreće 21. rujna i nudi kombinaciju predavanja i praktičnih vježbi kroz koje polaznici uče dizajnirati mobilne aplikacije. Kroz osam tjedana upoznat će se s načinom rada digitalnih agencija i startupa te metodama definiranja osnovne funkcije svakog proizvoda i provjeravanja odgovara li rješenje krajnjem korisniku. Tečaj također objašnjava što je UX, a što UI, kada se određuje korisničko putovanje, a kad je vrijeme za brendiranje aplikacije i kreiranje "trenutaka sreće".

Ova tri tečaja posljednja su izdanja Infinum Academyja u ovoj godini. Kao i svi dosadašnji programi, nude besplatnu edukaciju uz konkretne primjere i vodstvo vrhunskih stručnjaka. Svaki polaznik dobiva individualizirani pristup uz vlastitog mentora, kao i sve potrebne materijale i alate za rad.

Još jedna od prednosti koju edukacije nude je hibridni način rada. Predavanja se održavaju u Infinumovom zagrebačkom uredu, no fizička prisutnost nije uvjet. Konzultacije i predavanja mogu se odraditi online, a potrebno je doći samo na prijemni ispit. Predavanja su na rasporedu dva puta tjedno u trajanju od dva sata.

Volimo reći kako Infinum Academy nije samo još jedna diploma. Prioritet nam je prenijeti polaznicima praktična znanja i dati im iskustvo projekta kako bi što lakše krenuli raditi ili napravili promjenu karijere, rekla je Elizabeta Lončar, jedna od predavačica na Academyju i dizajnerica u Infinumu.

Nikola Buhiniček Što zapravo rade "backend developeri": Ljudi iz sjene koji vole stvarati i nadograđivati stvari, a najviše rješavati probleme

U sedam godina koliko postoji Infinum Academy za edukacije se prijavilo više od 2.000 ljudi, program je prošlo njih 377, a od toga se 95 zaposlilo u Infinumu, dok su mnogi drugi pronašli svoje mjesto u drugim većim hrvatskim ili stranim IT kompanijama.

Prijave su otvorene do četvrtka, 18. kolovoza, a više detalja dostupno je na službenim stranicama Infinum Academyja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti