InnovMatch spaja inovativne startupe i stvarne poslovne probleme te nagrađuje najbolja rješenja

Projekt InnovMatch traje dvije godine tijekom kojih je predstavljeno više od 60 prijavljenih radova čija su rješenja postala dio realnog poslovanja

Martina Čizmić | 22.08.2017. / 13:43

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Inovativne tvrtke, startupi, programeri, poduzetnici i studenti imaju priliku prijaviti se na projekt InnovMatch koji obuhvaća rješavanje određenih poslovnih izazova te zahvaljujući SAP Cloud Platform  otkriti nove poslovne vrijednosti za korisnike.

Suradnja i inovativnost u digitalnoj su ekonomiji glavni temelji uspješnog poslovanja. Siguran sam da ćemo s našim klijentima, našom najmodernijom tehnologijom i inovativnom snagom poduzetničkog ekosustava u regiji Srednje i istočne Europe izgraditi rješenja koja uistinu mijenjaju poslovanje, izjavio je Simon Kaluža, direktor tvrtke SAP za Srednju i Istočnu Europu.

Projekt InnovMatch traje dvije godine tijekom kojih je predstavljeno više od 60 prijavljenih radova čija su rješenja postala dio realnog poslovanja, a podržavaju ga SAP.io, Techstars i Start up Focus.

U ovom trenutku pet tvrtki iz različitih industrija i pet različitih zemalja Srednje i Istočne Europe prihvatilo je inovativni pristup poslovanja budućnosti, otvarajući i pozivajući zajednicu da pomogne u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva izgradnjom najsuvremenijih inovativnih aplikacija kroz SAP Cloud Platform. Tako sa svojim poslovnim slučajevima sudjeluju: Atlantic Grupa iz Hrvatske, GoodAI iz Slovačke, Sportina iz Slovenije, EuroCash iz Poljske i Selgros iz Rumunjske.

Prijavite se na InnovMatch

InnovMatch otvoren je svakoj osobi sklonoj inovativnom načinu razmišljanja iz Srednje i Istočne Europe koji želi koristeći najnoviju tehnologiju, izgraditi pametno poslovno rješenje.

Stoga pozivaju inovativne Big data analitičare, kao i prediktivne analitičare ili one u realnom vremenu te one s idejama iz područja strojnog učenja, IoT-ja i drugim idejama, startupe iz zemalja Srednje i Istočne Europe, da sudjeluju na InnovMatch 2017.

Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti, poziva Kaluža.

Svi poslovni slučajevi predstavljeni su na web-stranici innovmatch.com.

Svakog tko se prijavi za rješavanje specifičnog poslovnog slučaja, ocjenjivat će žiri koji čine partneri i predstavnici SAP-a. Žiri će procijeniti potencijal prijave pri rješavanju konkretnih poslovnih slučajeva za partnera. Pobjednik prve faze osvaja godinu dana potpunog korištenja platforme SAP Cloud i ulaznicu na završni regionalni događaj. Startupe koji se prijavljuju s vlastitom poslovnom idejom ocijenit će predstavnici SAP-a, a finalisti će biti pozvani na završni regionalni događaj.

Na završnom regionalnom događaju predstavnici SAP-a, SAP.io i Techstarsa ocijenit će najbolju upotrebu platforme SAP Cloud za rješavanje poslovnih izazova.

Sudionici će dobiti sva potrebna znanja i alate za izgradnju i skaliranje svojih ideja u pravo rješenje i izravnu vezu s pravim poslovima. Osim toga, na završnom regionalnom događaju osiguran je novčani fond od 15.000 eura novčanih nagrada za tri sudionika s najboljim poslovnim rješenjima. Glavni pobjednik InnovMatcha osvojit će i putovanje u Berlin kako bi posjetio brzorastući ekosustav startupova i inovatora oko SAP.io i Techstarsa.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti