Intel Museum Of Me : Prođite svoj Facebook profil kroz virtualni muzej

Intel je prije nekoliko dana lansirao na svojoj službenoj stranici aplikaciju pomoću koje prolazite kroz svoj virtualni Facebook svijet koji ste sami stvorili.

Zimo Zimo Igor Pičuljan | 03.06.2011. / 18:25

Intel Museum Of Me : Prođite svoj Facebook profil kroz virtualni muzej

Intel je prije nekoliko dana lansirao na svojoj službenoj stranici aplikaciju pomoću koje prolazite kroz svoj virtualni Facebook svijet koji ste sami stvorili.

Probajte se zamisliti u jednoj velikoj prostoriji koja je podijeljena u više soba gdje svaka soba predstavlja jedan segment vašeg profila.

Pri ulasku u vaš virtualni muzej dočekat će vas vaša slika i naslov: “Ova izložba je putovanje kroz vaš identitet koja istražuje tko ste vi” te nakon toga ulazite u prvu sobu gdje imate pregled vaših top prijatelja.

Kako animacija ide dalje i vi “hodate” kroz svoj muzej dolazite do sljedeće sobe gdje se nalazi vaših nekoliko slika koje su locirane na vašem profilu te prolaskom kroz sobu slika ulazite u tamniju prostoriju koja prikazuje kuglu zemaljsku i locira vašu poziciju gdje se trenutno nalazite.

Nakon spektakularnog prikaza zemlje pred vama se pojavljuje jedan veliki zid koji počinje ispisivati vaše ključne riječi koje se često protežu kroz vaš profil i izdoji najčešće korištenu riječ. Poprilično kul zid ako se nas pita.

Nakon što se riječi izlistaju ulazite u veliku sobu gdje vas dočeka jedan veliki “like” i s desne strane se prikazuju vaši linkovi a s lijeve strane se nalazi vaš video zid.

Tu prestaje vaše hodanje kroz muzej i stajete pred robotima koji slažu vaše Facebook prijatelje na jednu radnu površinu te se svi vaši prijatelji stapaju u vašu trenutnu profilnu sliku, a vaša profilna slika se spaja sa ostatkom mreže koja se spaja u globusni prikaz Facebook mreže.

Poprilično zabavan i edukativan prikaz sustava povezanosti među korisnicima i prijateljima na Facebook mreži. Na kraju nas dočeka natpis:”Vizualizirajte se” i s tim je vaša ruta kroz vaš virtualni muzej gotova i čeka vas reklama za novi Intel core i5. Naravno to je još jedan marketinški trik kako privući korisnike ali moramo priznat vrlo cool način za prisvojit srca kupaca i korisnika Facebook-a.

Jedina zamjerka je to što nema opcija za ponovo gledanje niti pauziranje videa, tako da jednom kad je gotovo je gotovo osim ako to ne post-ate na svoj Facebook profil tada je moguće ponovo pregledati.

Ovo je vrlo zabavan način za pregledat vaš profil i da se usput sami sebi nadivite koliko se kul i zabavni. Pogledajte video na ovom linku.

Via Intel

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti