iPhone 5 će imati veći zaslon i bolju kameru [RUMOR]

Čitali smo glasine kako Apple radi na iPhoneu Nano, jefitinijem i manjem uređaju, no posljednje glasine tvrde kako će novi iPhone biti sa većim 4 inčnim zaslonom.

Zimo Zimo Zimo | 15.02.2011. / 08:36

iPhone 5 će imati veći zaslon i bolju kameru [RUMOR]

Čitali smo glasine kako Apple radi na iPhoneu Nano, jefitinijem i manjem uređaju, no posljednje glasine tvrde kako će novi iPhone biti sa većim, 4 inčnim zaslonom.

Kako piše Digitimes, čiju su vijest prenjeli gotovo svi online mediji, Apple navodno radi na novom iPhone 5 uređaju koji će imati zaslonod 4 inča umjesto dosadašnjih 3.5 inča.

Novim i većim zaslonom Apple navodno želi konkurirati Androidovim smartphone uređajima poput Galaxy S i Nexus S koji već imaju 4 inčni zaslon.

Osim većeg zaslona priča se i o novoj poboljšanoj kameri koja bi umjesto dosadašnjih 5 megapiksela trebala biti između 8 i 12 megapiksela čime bi Apple pomeo konkurenciju.

Sve glasine su prilično neobične s obzirom da je Appleov COO Tim Cook u nedavnom konferencijskom pozivu istaknuo da je općenito software glavni faktor, te kako oni vjeruju da su nekoliko godina ispred konkurencije. 'Različite veličine zaslona, različite metode za upis podataka i različiti hardware čini problem za developere.', istaknuo je Cook.

Iako Apple postavlja standarde u novim tehnologijama, ponekad se i sam mora prilagoditi tržištu. Hoće li to biti slučaj sa novim iPhoneom? Što vi mislite?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti