iPhone 5S dolazi krajem godine s 4.3 inčnim zaslonom?

Iako se ranije očekivalo da će Apple objaviti iPhone 5S u rujnu ili listopadu ove godine, ako je vjerovati novim glasinama, izlazak novog iPhonea ...

Saša Fišter sasa@zimo.co | 18.07.2013. / 09:38

iPhone 5S dolazi krajem godine s 4.3 inčnim zaslonom?

Iako se ranije očekivalo da će Apple objaviti iPhone 5S u rujnu ili listopadu ove godine, ako je vjerovati novim glasinama, izlazak novog iPhonea pomaknut je na kraj godine iz razloga što su se u kompaniji zadnji čas odlučili na promjene u dizajnu što će rezultirati većim 4.3 inčnim zaslonom.

Ova vijest može držati vodu s obzirom da ju prenosi Bloomberg, inače relevantan izvor informacija, no opet to ne znači da je to ujedno i finalna odluka Applea. Već je ranije bilo govora o pomicanju službene objave jer bi uređaj trebao dolaziti u nekoliko boja i s čitačem otiska prstiju.

Podsjetimo se, Appleov trenutno aktualni model iPhone 5 ima 4 inčni zaslon i u svojim reklamama često ističu kako je to idealna veličina da uređaj možete koristiti jednom rukom. 

Oko Applea uvijek se mogu naći svakakve glasine, pa je tako jedna od njih i da će kompanija objaviti phablet — u što iskreno sumnjamo — no priča da će Apple objaviti jeftiniji iPhone svakako je informacija koja ima dobru podlogu.

Za sada nam ostaje samo da pričekamo do kraja godine i vidimo što to u Appleu spremaju.

Što vi mislite, hoće li Apple objaviti iPhone 5S s 4.3 inčnim zaslonom? 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti