Kako što se proteklih nekoliko tjedana najavljivalo, Iskon priprema novu uslugu koja će konkurirati Dropboxu, Google Driveu, WeTransferu i ostalim sličnim cloud servisima.

Iako već neke domaće tvrtke nude cloud servis, Iskon se nada kako će svojim sučeljem i jednostavnošću, te velikom bazom postojećih korisnika kojih ima oko 100.000, a koji mjesečno u prosjeku prenesu više od 3.3TB podataka, privući velik broj korisnika kojima je potrebno slanje većih datoteka.

Imamo priliku testirati novi Iskonov servis koji je trenutno u beta fazi, a koja bi mogla dobiti nova poboljšanja. Također, primijetili smo kako će se nuditi tri različita paketa o kojima za sada nema informacija vezano uz cijene.

Sam servis ima intuitivno sučelje za koje vam neće trebati puno vremena da se priviknete na njega jer radi na 'već provjerenom' principu. Dakle sve što imate jest popis datoteka i mapa koje možete dijeliti s vašim prijateljima, no dobra stvar je da je moguće dodati svoj logo koji se prikazuje primateljima na stranici za preuzimanje datoteka - dakle vaš brand će doći do izričaja kada šaljete klijentima primjerice prezentaciju o novim proizvodima.

Osim logotipa, moguće je i dodati fotografiju pozadine koja se također prikazuje primateljima datoteka - nešto slično već je viđeno na WeTransferu.

U nastavku možete pogledati nekoliko fotografija trenutne beta verzije servisa.

[gallery link='file' order='DESC' columns='4' orderby='title']

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju