Jeste li se danas dopisivali putem Facebooka? Korisnici u Hrvatskoj žale se na probleme s Messengerom

Trenutačno nije poznato koliko je korisnika zahvaćeno ovim problemom.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 09.02.2024. / 10:13

Instagram, Facebook i Messenger
Instagram, Facebook i Messenger (Foto: Afp)

Od danas ujutro dio korisnika Facebooka u Hrvatskoj prijavljuje probleme s Messengerom, odnosno sa zatvaranjem prozora za razgovore. Iz za sada nepoznatog razloga, otvoreni prozori s chatovima više se ne mogu zatvoriti. Ovi problemi nisu vezani za mobilne aplikacije, već do njih dolazi prilikom korištenja Facebooka na webu, a čini se kako nisu povezani niti s preglednikom internetskih stranica jer su zabilježeni i na Chromeu, Firefoxu i Edgeu.

Kanali na Facebooku Zuckerberg najavio veliku novost za sve korisnike Facebooka i Messengera

Ako zatvorite stranicu Facebooka i ponovno je otvorite, ranije otvoreni razgovori ponovno se mogu otvoriti. A ako se ne otvore, svi novi započeti razgovori, ponovno se neće moći zatvoriti, što je prilično iritantno jer u slučaju razgovora s više osoba, odnosno grupa ti prozori mogu pokriti veliki dio ekrana.

Na internetu trenutačno nisu objavljene nikakve informacije o ovom problemu, a pogled na Down Detector, stranicu na kojoj korisnici prijavljuju probleme s poznatim servisima i platformama, ne pokazuje da se događa nešto dramatično, iako je nakon 9,30 ujutro zabilježeno pet pritužbi, no nije poznato na što se one odnose. Trenutačno, dakle, nije poznato koliki broj korisnika ima problema sa zatvaranjem prozora na Messengeru, odnosno u kojim su sve državama (osim Hrvatske) zabilježeni slični slučajevi.

Instagram, Facebook i Messenger Meta se odlučila na neobičan potez koji bi mogao razočarati korisnike Messengera i Instagrama

U slučaju bilo kakvih problema s prikazom Facebooka, iz ove kompanije općenito savjetuju brisanje predmemorije i kolačića, no i nakon toga prozori Messengera se nisu mogli zatvoriti, a problem ne mogu riješiti niti gašenje i ponovno pokretanje browsera i računala.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti